Omdömen och recensioner av More Sailing 2019

29 July 2019

Omdömen om More Sailing

Nu är ni halvvägs genom sommarsäsongen 2019 av levererade seglingsresor av More Sailing i Kroatien, Grekland och Italien. Vi har fått in flera omdömen och recensioner om vad våra kunder tycker om sin seglingsresa med oss, vilket vi är väldigt glada för. Några av de senaste omnämnanden av More Sailing lyder så här:

”Hej! Tack för en supervecka! Värdparet gjorde en toppenvecka till något helt extra! Isa och Madde är ”DE BÄSTA SOM FIIINS”.”
– Per Wennberg seglade i Kroatien juli 2019

Recensioner på Facebook:

Se: https://www.facebook.com/pg/moresailing/reviews/

”Alltså jag säger bara wow, vilken fantastisk resa. Vi åkte som familj med två tonåringar till Kroatien. Vi hamnade på en More 55 Pixel tillsammans med 3 andra familjer. Vi klickade allihopa vilket gjorde denna resa helt fantastisk och inte tala om vår Värdinna Ida och Sheppare Gustav. De var sig själva rakt igenom och hade inte kunna gjort vår resa bättre. Ida lagade galet god mat och gjorde fina frukostar och bjöd på många glada skratt. Gustav ja han var helt otrolig med roliga historier och roliga upptåg. Vi kom otroligt bra överens allihopa. Det som var det roligaste med seglingen var att man fick lära sig segla och besöka nya byar varje dag. Med fin anrik historia. God mat och kristallklara vatten. Under vår resa så firades min son upp i masten 26 meter upp, hoppade fenderswing. Sovit ute på däck och i bommen. Allt en kille i hans ålder skulle kunna önska sig. Detta är verkligen en perfekt resa för dig med familj som gillar båtlivet. En resa vi sent kommer glömma. Nu siktar vi på att kunna komma iväg till Italien nästa gång. Tusen tack @moresailing för denna resa. Ni är bääääst!”
 – Jessica Andersson seglade i Kroatien juli 2019

Skärmavbild 2022-11-24 kl. 14.14.22.png

Omdömen på Google:

Se: https://www.google.com/search?&q=more+sailing

”Ett bra koncept med planerad seglingsresa, där man följer med utan att behöva styra upp alla detaljer själv. Vacker natur i Italien, bekväm och fin båt, bra mat. Vi kommer absolut segla mer er nästa sommar igen!”
– Mattias Kindberg segla i Italien juli 2019

”Nu har vi just kommit hem från en fantastisk seglingsresa i Kroatien. Ungefär dag två började jag och min sambo redan gå in på More Sailings hemsida för att kolla vilken destination vi skulle kunna åka till nästa år, vilket jag tycker säger en del om resan. Förutom att vi har blivit fantastiskt väl omhändertagna av vår skeppare och värdinna så är hela konceptet helt suveränt! Man vaknar, tar ett morgondopp, kommer upp på båten lagom till frukost. Därefter gör man sig redo för att kasta loss för att ta sig mot nästa destination. Varje kväll får man se nånting nytt samtidigt som resan dit är både avslappnande men samtidigt ibland händelsefull på samma gång.  Bäst på resan var när vi kappseglade mot andra More Sailing båtar (väldigt spontant) och när vi fick se delfiner precis runt vår segelbåt. Det här är en resa som jag kan rekommendera till i stort sett alla, även de som är som mig och aldrig har seglat innan. Tack för en otroligt härlig vecka!”
– Carl Schander seglade i Kroatien i juni 2019

Följande recensioner går att läsa på reco.se:

Se: https://www.reco.se/more-sailing-goteborg