image

Segla genom Medelhavet

24.000 kr per person

12 oktober till 10 november 2024

Långsegling genom Medelhavet

Följ med More Sailing på en spännande och minnesvärd resa och segla genom Medelhavet. Under cirka tre veckor seglar vi från Kroatien till Gran Canaria och upplever många vackra platser längst med vägen. Vi seglar både under dagen och natten och du får uppleva både soluppgångar och solnedgångar ifrån båten. Ibland blir etapperna längre och ibland blir de kortare eftersom seglingen anpassas efter väder och vind. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Segla genom Medelhavet, detta ingår:

image
Resa med segelbåt
Från Kroatien till Las Palmas
image
Skeppare & First Mate
Svensk välutbildad besättning
image
Del i dubbelhytt
Kojplats i dubbelhytt ombord på segelbåten
image
Mat
Frukost, lunch, middag och dryck ombord på båten
image
Sängkläder
Sängkläder och handduk under resan
image
Övriga båtkostnader
Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

Segla genom Medelhavet med besättning ombord

Att segla genom Medelhavet med More Sailing är ett bra sätt för dig som vill testa på en långsegling. Med dig ombord har du både en skeppare och en assisterande skeppare som sköter alla förberedelserna inför seglingen. De förbereder båten med all utrustning som krävs, inhandlar mat och planerar seglingsetapperna. Du som gäst ombord måste dock vara delaktig i både segling och matlagning ombord, seglingsetapperna delas in i vakter där alla ombord turas om med uppgifterna.

För att få segla med oss genom Medelhavet krävs det att du har dokumenterad nautisk kompetens och praktisk vana att navigera och vara ombord på båt.

image

Segla genom Medelhavet, detta tillkommer:

image
Personlig utrustning
Kostnader för personlig utrustning
image
Mat
Middagar och dryck iland på destinationerna
image
Flygresa
Flygbiljetter till Kroatien & från Gran Canaria
image
Transfer
Transferkostnader till & från flygplatser

Rutten genom Medelhavet styrs efter väder och vind

Under vägen från Kroatien till Gran Canaria kommer du få uppleva många vackra platser i Medelhavet men det är viktigt att veta att rutten kan ändras från dag till dag beroende på väder och vindar. Om vädret tillåter stannar vi vid Italiens sydspets och på Italienska öar som Sicilien och Sardinien. I Spanien stannar vi vanligtvis vid Formentera och längs Spaniens södra kust. Sista stoppet innan Gran Canaria blir Gibraltar. Ibland stannar vi iland en natt och ibland två nätter. Hela seglingen beräknas ta cirka tre veckor.

image

Har du några frågor?

Vår instagram