Nu ligger alla seglingsresor för 2024 uppe på hemsidan, boka här

Hyr segelbåt i Kroatien

image
image
image

Hyr segelbåt och segla själv i Kroatien

Hyr segelbåt i Kroatien och segla själv för en oförglömlig upplevelse. Tack vare den långa, vackra kusten, klart vatten och det härliga klimatet har Kroatien blivit känt som ett seglingsparadis. Du kan hyra båt i Kroatien och segla själv eller med ditt sällskap.

I Kroatien förmedlar vi segelbåtar att hyra ifrån Splitregionen. Området där Split ligger kallas för Dalmatien. Från Split finns möjlighet att segla både norr- eller söderut längs kusten. Väljer du att segla norrut finns nationalparken Krka och den vackra ögruppen Kornati med många fina ankringsvikar. Medan om du seglar söderut finner du populära öar som Hvar, Vis, Brac och Korcula.

image

Enskrovsbåtar i Kroatien

Nedan finner du nyare enskrovsbåtar välutrustade med nyaste tekniken. Vi erbjuder båtar alltifrån 3 till 6 hytter. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Katamaraner i Kroatien

Nedan finner du nyare katamaraner välutrustade med nyaste tekniken i olika storlekar, alltifrån 4 till 6 hytter. Notera att det ofta finns separat hytt till skeppare och eventuellt värd. Se varje båts planritning för mer information. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Kontakta oss