Hyr segelbåt i Italien

image
image
image

Rekommenderade båtar i Sardinien!

Nedan ser du båtar som är populära bland våra kunder!

1 / 0

Hyr segelbåt och segla själv i Italien

Italien, närmare bestämt Sardinien är ett väldigt populärt seglingsresemål med turkosblå hav och kritvita stränder. Du kan hyra segelbåt i Italien och segla i skärgården La Maddalena och till ön Korsika. Du kan hyra båt utan besättning och segla själv.

Vi förmedlar segelbåtar att hyra från Marina di Portisco och Punta Nuraghe, som ligger nära varandra. Båda ligger i nordöstra delen av Sardiniska halvön, norr om Olbia och söder om den ökände lyxdestinationen Porto Cervo. Att segla i Italien innebär att segla under behagliga och måttliga vindar, med underbara vyer och god mat samt trevliga männikor i varje hamn längs Costa Smeralda. På stor segelbåt eller mindre.

La Maddalena.webp

Enskrovsbåtar i Italien

Nedan finner du nyare enskrovsbåtar välutrustade med nyaste tekniken. Vi erbjuder båtar alltifrån 3 till 6 hytter. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Katamaraner i Italien

Nedan finner du nyare katamaraner välutrustade med nyaste tekniken i olika storlekar, alltifrån 4 till 6 hytter. Notera att det ofta finns separat hytt till skeppare och eventuellt värd. Se varje båts planritning för mer information. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Kontakta oss