image

Långsegling

SEGLA MED OSS GENOM MEDELHAVET ELLER FÖLJ MED PÅ EN SEGLATS ÖVER ATLANTEN

ETT ÄVENTYR ATT MINNAS

Långsegling med besättning

Segla med oss genom Medelhavet, från Kroatien till Gran Canaria eller följ med när vi seglar över Atlanten. Båda seglingarna sker med ansvarig besättning ombord, boka en hel båt eller enskilda platser.

image
REDO FÖR DRÖMRESAN?

Långsegling med besättning

Under hösten genomför vi två olika långseglingar, vi börjar med att kasta loss och seglar från Kroatien i oktober. Vi seglar då genom hela Medelhavet och avslutar på Gran Canaria. Längst med vägen stannar vi på många fina platser. Därefter kastar vi loss och seglar över Atlanten från Gran Canaria till St. Lucia i Karibien. Atlantöverfarten startar i slutet av november och man brukar vara framme i mitten av december. Båda seglingarna sker med ansvarig besättning ombord. Du kan välja mellan att boka en plats eller flera platser på båten.

image
SÅ FUNGERAR DET

Långsegling med More Sailing

En långsegling är ett minne för livet. Om du letar efter ett äventyr till havs är våra långseglingar något för dig. Du kan välja att segla genom Medelhavet eller att segla över Atlanten, men givetvis kan du kombinera båda seglatserna om du vill segla hela sträckan från Kroatien till St. Lucia. 

Ombord på båten turas alla om att hjälpa till med att framföra båten och laga mat, ni blir indelade i vaktlag som delar på uppgifterna ombord. Därför krävs det att du har tidigare erfarenhet från segling och god nautisk kompetens. Båtarna seglas dag som natt och vädret kan variera, därför anpassas rutten genom Medelhavet och vilka platser man stannar till på utefter väderförhållandena. När man seglar över Atlanten anpassas rutten utefter väderförhållandena också, och vädret har stor inverkan på hur lång tid seglatsen har. 

More Sailing har arrangerat dessa långseglingar i över 10 år, vi ser till att båten har rätt utrustning som krävs för denna typ av seglingar och har erfaren personal ombord, allt för att du ska känna sig trygg.

image
VILKET ÄVENTYR VÄLJER DU?

Medelhavet eller Atlanten

NYFIKEN PÅ MER?

Reseinspiration & FAQ

Har du några frågor?