Studentresa på segelbåt

Studentresa på segelbåt

Ta med kompisarna på en minnesvärd seglingsresa

Alla
Alla
1 person
image
image

2 platser kvar

Kroatien, Split

Singelresa i Kroatien

Dufour 530 (53 fot, 12 gäster)

Singelresa, för dig som vill resa själv men inte ensam. Boka en plats på båt och möt andra gäster som reser själva ombord.

2024-08-24

2024-08-31

Vill ni vara ett slutet sällskap med egen båt? Skicka förfrågan här

20 500 SEK

per person

Upptäck världen med oss

Följ med studentresa

Genom More Sailing kan ni se till att göra er studentresa oförglömlig när ni tar med alla kompisarna till världens bästa destination för segling, Kroatien. Segla med skeppare och värd under en vecka bland tusen öar i den kroatiska skärgården. Ni behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av segling då vår personal tar hand om allt från seglandet till att servera god mat och dryck.

image
HUR FUNKAR DET?

Studentresa på segelbåt 

Kroatien och allt landet har att erbjuda upplevs bäst från båt. På er studentresa med oss får ni en unik upplevelse av att se nya vackra platser varje dag. Vakna upp varje morgon till en uppdukad frukost och morgondopp i kristallklart vatten. På båten finns det inga måsten och ni kan koppla av helt. Vår personal guidar er genom några av Kroatiens guldklimpar exempelvis: Brac, Solta, Vis och Hvar. More Sailing har anordnat seglingsresor med besättning sedan 2009. På våra båtar är ni i trygga händer hos vår personal, vi har alltid en skeppare och en värd på varje båt. Besättningen ser till att ni hela tiden trivs och mår bra. De serverar mat och dryck, seglar båten och berättar om de olika platserna ni besöker. Vill ni lära er segla av proffs, är det ett perfekt tillfälle att göra det på studentresan 2024. 

image
STUDENTRESA 2024

Detta ingår i resan 

Under resan bor ni tillsammans ombord på segelbåten. Vi har många olika båtar som ni kan välja bland och vi kan anpassa utefter hur många ni är och vilka önskemål ni har. Inga grupper är för stora eller för små på våra studentresor. Med besättning ombord som sköter segling samt servering av mat och dryck kan ni bara slappna av, njuta och umgås med varandra. Sommaren 2024 är bäddad för en oförglömlig studentresa!

Dagarna inleds med en god frukost och ni kan spendera förmiddagen genom att sola och umgås på fördäck medans båten börjar röra sig mot lunchviken. Vid lunch stannar vi i en vacker blå vik för bad och god mat som värden har förberett. Efter lunchen fortsätter resan mot dagens slutdestination. Vill ni vara med och segla är ni såklart välkomna att göra det. Passa på och ta chansen att lära  er mer om segling under studentresan. Vill ni hellre ta det lugnt med något kallt att dricka i handen som personalen ordnar går det såklart bra. 

På eftermiddagen kommer ni fram till dagens mål. Efter ni tagit en klassisk “After Sail” på båten och gjort iordning er för kvällen har ni möjlighet att vidare utforska platsen ni kommit till. Äta en god middag på en lokal restaurang och sedan fortsätta kvällen på stan. Med vår kunniga personal får ni inte bara tips och guidning till vilka ställen som ät trevligast. Ni får god service och ni få uppleva segling när det är som bäst, helt utan bekymmer. Studentresa på segelbåt erbjuder upplevelser som få studentresor kan slå.


 

image
Detta ingår

Studentresa på segelbåt

image

Resa med segelbåt

Lördag till lördag eller onsdag till onsdag med resdagar

image

Flyg

Flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

image

Skeppare och värd

Svensk, välutbildad besättning som guidar runt bland öarna

image

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt hela resan ombord på segelbåten

image

Transfer

Transfer från flygplats till båt och från båt till flygplats

image

Mat

Frukost, lunch och dryck ombord på båten

image

Sängkläder

Sängkläder och handduk under resan

image

Övriga båtkostnader

Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

image

Paketresa

Fullt skydd av paketreselagen vid oväntade händelser

image

Miljökompensation

Alla våra seglingsresor är 110% miljökompenserade

Kontakta oss