Hyr segelbåt

image
image
image
image
image
image

Rekommenderade båtar!

Nedan ser du båtar som är populära bland våra kunder!

1 / 0

Därför skall du boka hos oss på More Sailing!

När du bokar med oss på More Sailing skall du känna dig trygg och att du får den allra bästa servicen!
Därför har vi nedan samlat de fördelar du som kund har när du bokar med oss som svenskt företag.

Fördelen med oss är bland annat:
- Kundservice 24/7
- Skräddarsytt ruttförslag för din resa
- Kundportal där du kan se din bokningen och dess detaljer.
- Betala med kort och ta del av era eventuella kortförsäkringar.
- More Sailing är en svensk leverantör med egna båtar.
- Vi erbjuder flyg och transfer.

image

Hyr segelbåt via More Sailing

Hyr segelbåt genom More Sailing, där du kan välja mellan flera olika destinationer runt om i världen. Vi erbjuder många olika segelbåtar för dig som vill hyra båt och segla själv utan besättning. Våra segelbåtar kan du hyra och segla i Kroatien, Italien, Grekland och Karibien.

Det är en fantastisk upplevelse att för en vecka eller två byta de svenska farvattnen mot en varmare, soligare destination. Segla mellan turkosa vikar, bada från båten och besök platser som endast går att nå med segelbåt.

Obs! För att få hyra segelbåt och segla själv krävs det att en person ombord innehar Förarbevis för båtar under 12 meter och Kustskepparintyg för båtar över 12 meter, förutom detta krävs även ett SRC-intyg (VHF).

image

Hyra båt och segla själv i Kroatien, Grekland, Italien eller Karibien

Hyr stor segelbåt eller liten, i Kroatien, Grekland och Italien där det är de bästa förhållandena för att hyra båt mellan april till oktober, alltså under sommarhalvåret. 

Grekland som ligger lite längre söderut har något längre säsong jämfört med Kroatien och Italien. Kroatien och Italien passar bra för dig som vädermässigt vill ha en lugnare segling, oftast är vindarna mildare.

I Karibien seglar man under den svenska vintern, från december till april. Då är seglingsförhållandena som bäst, med härlig temperatur och goda vindar. 

image

Båthyra - Kortvecka


Katamaran eller enskrov?

Vill man upptäcka skärgården och dess magiska platser gör man det bäst med en segelbåt, det är ett faktum men det kan vara svårt att veta vilken typ av båt som passar ditt sällskap bäst. Vi har både katamaraner och enskrovsbåtar, simplare eller exklusiva, med hög seglingsprestanda eller med hög komfort. Här kan du läsa om vad skillnaden är och vad som passar dig bäst. 

Enskrovsbåt

Vi har både mindre och större enskrovsbåtar med olika egenskaper, vissa med flera toaletter och hytter, andra med större sällskapsytor och olika typer av segel. En enskrovsbåt är för dig som är ute efter den traditionella seglingskänslan, när det lutar och skvätter.

image

Katamaran

En katamaran är för dig som är mer ute efter komfort eller van vid större motorbåtar, såklart finns det större och mindre katamaraner och med hög seglingsprestanda eller hög komfort. Katamaraner har i regel fler toaletter och fler sällskapsytor. I vissa fall kan katamaraner vara lika bra eller bättre seglare än en del enskrovsbåtar.

image

Vanliga frågor?

Kontakta oss