Temaresa på segelbåt

Temaresa på segelbåt

Från från härliga singelresor till seniorresor för de lite äldre.

Alla
Alla
1 person
image
Välj det som passar dig

Våra olika temaresor

Våra temaresor är i grund och botten en vanlig seglingsresa fast med olika uppsättningar av gäster på båten. Om du reser själv kan våra singelresor vara av intresse, vill du fira studenten så kanske studentresa eller är du äldre och inte önskar barn och ungdomar på båten så är seniorresa perfekt för dig.

Så tycker våra gäster

VAD KAN JAG VÄNTA MIG?

Seglingsresa med More Sailing

Under en resa med More Sailing får du uppleva härlig segling, god mat, vackra miljöer och många nya platser. Ombord på båtarna finns en skeppare och en värd som tar hand om matlagning, planering och segling – något som gör att du kan koppla av och njuta helt av din semester. Ombord på båten serveras både frukost och lunch och om kvällarna avnjutes middagarna iland. Du äter och dricker gott under hela resan. 

En seglingsresa med More Sailing bjuder på unika reseupplevelser från destinationen ni befinner er på. Att färdas med segelbåt ger dig möjligheten att upptäcka platser som annars är svåra att nå och besättningen ombord guidar dig till nya destinationer varje dag. Upptäck allt från dolda havsvikar och pittoreska byar till kritvita stränder och turkosa laguner med vackra korallrev – perfekta för snorkling.

image
7 anledningar att segla med More Sailing

Seglingsresa - varför ska du välja det?

Du besöker många platser

Eftersom båten seglar till en ny destination varje dag får du därför uppleva många nya platser under en seglingsresa. Samtidigt når man med segelbåt platser som man annars inte kan nå, du får således se platser du kanske annars inte hade sett.

Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan en aktiv semester och en avkopplande semester. Detta beror på att du själv väljer om du vill vara delaktig i seglingen eller om du hellre vill ligga och njuta i solen.

Du blir ompysslad

Ombord har du en skeppare och en värd som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan och som serverar härlig frukost och lunch varje dag.

Du får lära dig nya saker

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av segling och båtliv eftersom besättningen ombord sköter segling och båten. Du får givetvis vara med i seglingen hur mycket eller lite du vill. Därav kan du under resan lära dig mycket nytt.

Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni därför andra härliga resenärer ombord. Detta har lett till att vi har många solskenshistorier där resenärer träffat vänner för livet under en seglingsresa med oss.

Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något som du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du sent kommer glömma.

Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från början. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.

Vi klimatkompenserar din seglingsresa

Vi på More Sailing värnar om miljön och för oss är hållbarhet viktigt. Därför gör vi vårt yttersta för att ge tillbaka så mycket vi kan – innan, under och efter din resa. Vi klimatkompenserar alla seglingsresor till 110 % genom investeringar i olika klimatprojekt. Dessutom kompenserar vi alla interna resor för personal och är mån om den övriga påverkan bolaget har – allt för att vara så klimatneutrala vi bara kan. Vi anser inte att vi köper oss ett rent samvete genom klimatkompensation utan vi gör något konkret för att bromsa den globala uppvärmningen.

image

Kontakta oss