Seglingsresa med besättning

Seglingsresa med besättning

För en avkopplande semester

Alla
Alla
1 person
image
image

2 platser kvar

Kroatien, Split

Singelresa i Kroatien

Dufour 530 (53 fot, 12 gäster)

Singelresa, för dig som vill resa själv men inte ensam. Boka en plats på båt och möt andra gäster som reser själva ombord.

2024-08-24

2024-08-31

Vill ni vara ett slutet sällskap med egen båt? Skicka förfrågan här

20 500 SEK

per person

Seglingsresor för alla

Destinationer

Våra seglingsresor med besättning passar alla – oavsett om du kan segla eller aldrig har satt din for på en segelbåt tidigare. Följ med oss till destinationer som Kroatien, Grekland, Italien, och Sverige under sommarsäsongen och Karibien när kylan smyger på under höst och vinter. Oavsett vilken destination du väljer är konceptet desamma – ett färdigt paket där du kan koppla av och vi tar hand om allt från avresa till hemkomst.

Så tycker våra gäster

Vad kan jag vänta mig? 

Din seglingsresa 

Under en resa med More Sailing får du uppleva härlig segling, god mat, vackra miljöer och många nya platser. Ombord på båtarna finns en skeppare och en värd som tar hand om matlagning, planering och segling – något som gör att du kan koppla av och njuta helt av din semester. Ombord på båten serveras både frukost och lunch och om kvällarna avnjutes middagarna iland. Du äter och dricker gott under hela resan. En seglingsresa med More Sailing bjuder på unika reseupplevelser från destinationen ni befinner er på. Att färdas med segelbåt ger dig möjligheten att upptäcka platser som annars är svåra att nå och besättningen ombord guidar dig till nya destinationer varje dag. Upptäck allt från dolda havsvikar och pittoreska byar till kritvita stränder och turkosa laguner med vackra korallrev – perfekta för snorkling.

Dagarna under en seglingsresa varvas med sol och bad, segling, god mat och äventyr. Oavsett om du har mycket seglingserfarenhet eller ingen alls, passar More Sailings seglingsresor dig. Det är nämligen helt upp till dig att välja hur aktiv du vill vara ombord på båten – en anledning till att våra resor är så populära. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att hissa segel, styra eller slå en knop, det tar besättningen hand om. Självklart är du välkommen att delta i seglingen så mycket du vill, om du vill.

Med More Sailing kan du resa ensam och träffa nya vänner, eller så kan du resa som ett par, med en grupp vänner, familj eller företag. Du väljer själv om du vill boka en plats ombord på en båt eller en hel båt för ett större sällskap. 

image
7 anledningar att segla med More Sailing

Seglingsresa - varför ska du välja det?

Du besöker många platser

Eftersom båten seglar till en ny destination varje dag får du därför uppleva många nya platser under en seglingsresa. Samtidigt når man med segelbåt platser som man annars inte kan nå, du får således se platser du kanske annars inte hade sett.

Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan en aktiv semester och en avkopplande semester. Detta beror på att du själv väljer om du vill vara delaktig i seglingen eller om du hellre vill ligga och njuta i solen.

Du blir ompysslad

Ombord har du en skeppare och en värd som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan och som serverar härlig frukost och lunch varje dag.

Du får lära dig nya saker

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av segling och båtliv eftersom besättningen ombord sköter segling och båten. Du får givetvis vara med i seglingen hur mycket eller lite du vill. Därav kan du under resan lära dig mycket nytt.

Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni därför andra härliga resenärer ombord. Detta har lett till att vi har många solskenshistorier där resenärer träffat vänner för livet under en seglingsresa med oss.

Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något som du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du sent kommer glömma.

Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från början. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.

Vi klimatkompenserar din seglingsresa

Vi på More Sailing värnar om miljön och för oss är hållbarhet viktigt. Därför gör vi vårt yttersta för att ge tillbaka så mycket vi kan – innan, under och efter din resa. Vi klimatkompenserar alla seglingsresor till 110 % genom investeringar i olika klimatprojekt. Dessutom kompenserar vi alla interna resor för personal och är mån om den övriga påverkan bolaget har – allt för att vara så klimatneutrala vi bara kan. Vi anser inte att vi köper oss ett rent samvete genom klimatkompensation utan vi gör något konkret för att bromsa den globala uppvärmningen.

Läs mer här
image

Kontakta oss