Seglingsresa med besättning

Alla
Alla
1 person
image
image
image
image

1 platser kvar

Grekland, Preveza

Singelresa i Grekland

Dufour 530 (53 fot, 12 gäster)

Singelresa, för dig som vill resa själv men inte ensam. Boka en plats på båt och möt andra gäster som reser själva ombord.

2024-06-24

2024-07-01

Vill ni vara ett slutet sällskap med egen båt? Skicka förfrågan här

18 450 SEK
20 500 SEK
-10%

per person

Destinationer där du kan uppleva våra seglingsresor

Våra seglingsresor med besättning kan du uppleva på flera olika destinationer, nästan året runt. Under sommaren seglar vi i Medelhavet och i Sverige. Under höst och vinter seglar vi i Karibien. Oavsett vilken destination du väljer är upplägget desamma, ett färdigt paket där vi ordnar alltifrån från avresa till hemkomst.

Seglingsresa med More Sailing

Under en resa med More Sailing får du uppleva härlig segling, god mat, vackra miljöer och många nya platser. Ombord på båtarna finns en skeppare och en värd som tar hand om matlagning, planering och segling. Detta gör att du kan koppla av och njuta helt av din semester. Ombord på båten serveras både frukost och lunch, du äter och dricker gott under hela resan.

Du får verkligen uppleva destinationen från sin bästa sida under en segling med More Sailing. Detta beror på att man med segelbåt kan nå platser som annars är svåra att nå. Besättningen ombord visar dig till nya destinationer varje dag och du får uppleva många nya platser under en segling med oss. Du kan se alltifrån dolda vikar och pittoreska byar till kritvita stränder, turkosa laguner och korallrev på våra olika destinationer.

Dagarna under en segeltur är blandade med sol, bad, segling, god mat och äventyr. Oavsett om du har mycket seglingserfarenhet eller ingen alls, passar More Sailings seglingsresor dig. Att du kan välja hur aktiv du vill vara ombord är naturligtvis en anledning till att våra resor är så populära. Du behöver inte oroa dig för att hissa segel, styra eller slå en knop, det tar besättningen hand om. Självklart kan du delta i seglingen så mycket du vill, om du vill.

Med More Sailing kan du resa ensam och träffa nya vänner, eller så kan du resa som ett par, med en grupp vänner, familj eller företag. Du kan boka en plats ombord på en båt eller en hel båt för ett större sällskap. 

Vad tycker våra kunder? 

Seglingsresa - varför ska du välja det?

Du besöker många platser

Eftersom båten seglar till en ny destination varje dag får du därför uppleva många nya platser under en seglingsresa. Samtidigt når man med segelbåt platser som man annars inte kan nå, du får således se platser du kanske annars inte hade sett.

Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan en aktiv semester och en avkopplande semester. Detta beror på att du själv väljer om du vill vara delaktig i seglingen eller om du hellre vill ligga och njuta i solen.

Du blir ompysslad

Ombord har du en skeppare och en värd som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan och som serverar härlig frukost och lunch varje dag.

Du får lära dig nya saker

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av segling och båtliv eftersom besättningen ombord sköter segling och båten. Du får givetvis vara med i seglingen hur mycket eller lite du vill. Därav kan du under resan lära dig mycket nytt.

Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni därför andra härliga resenärer ombord. Detta har lett till att vi har många solskenshistorier där resenärer träffat vänner för livet under en seglingsresa med oss.

Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något som du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du sent kommer glömma.

Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från början. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.

Vi klimatkompenserar din seglingsresa

Från 2019 klimatkompenserar More Sailing alla seglingsresor vi arrangerar till 110%. Det betyder att du som reser med oss bidrar mer positivt med klimatpositiva åtgärder än den negativa co2-påverkan som din seglingsresa har. Vi kompenserar även alla interna resor för personal och övrig påverkan bolaget har för att minst vara klimatneutrala.

Utsläpp av CO2 och den globala uppvärmningen är ett hot mot allt levande på vår planet. Segling är miljövänligt men flygresan till segelbåten är inte miljövänlig. Flygresan står för 95% av den negativa klimatpåverkan som blir när du köper en seglingsresa. Genom att More Sailing investerar i olika klimatprojekt kompenserar vi de CO2-utsläpp som seglingsresan ger upphov till med 110%.

Vi anser inte att vi köper oss ett rent samvete genom klimatkompensation utan vi gör något konkret för att bromsa den globala uppvärmningen. Klimatkompensation av CO2 ingår i alla våra seglingsresor, det går inte att välja bort. Läs mer här.

Kontakta oss