Hyr segelbåt i Karibien

image
image
image

Rekommenderade båtar i Karibien!

Nedan ser du båtar som är populära bland våra kunder!

1 / 0

Hyr segelbåt och segla själv i Karibien

Hyr segelbåt i Karibien och segla själv för en oförglömlig upplevelse. Segla mellan laguner, korallrev, vulkanöar och vita sandstränder. Segla med oss i det karibiska havet och njut av värmen mitt under den svenska vintern. Du kan hyra båt i Karibien och segla själv eller med ditt sällskap.

I Karibien förmedlar vi segelbåtar att hyra ifrån området Grenadinerna, utnämnt till det vackraste seglingsområdet i världen. Vanligt är att man utgår från ön St. Lucia, därifrån seglar söderut och seglar till St. Vincent och Grenadinerna som består av en större ö (St. Vincent) och ett 30-tal mindre öar.

shutterstock_797407933.jpg

Enskrovsbåtar i Karibien

Nedan finner du nyare enskrovsbåtar välutrustade med nyaste tekniken. Vi erbjuder båtar alltifrån 3 till 6 hytter. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Katamaraner i Karibien

Nedan finner du nyare katamaraner välutrustade med nyaste tekniken i olika storlekar, alltifrån 4 till 6 hytter. Notera att det ofta finns separat hytt till skeppare och eventuellt värd. Se varje båts planritning för mer information. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Vår blogg

Kontakta oss