Konferens på segelbåt i Grekland

Testa att segla under er nästa konferensresa. Segla med företaget och kollegerna på segelbåt i Grekland!

Konferensresa på segelbåt i Grekland

More Sailing gör er konferensresa till något utöver det vanliga. Ta med kollegorna på konferenssegling i den Grekiska övärden och spendera är nästa konferens på en segelbåt. Under en konferens med More Sailing upptäcker du den Saroniska bukten utanför Aten. Här är vindarna ljumma, grunden få och havet varmt turkost.

Vi har märkt hur sammansvetsad en grupp kan bli efter bara några dagar tillsammans ombord på våra båtar. Att kunna kombinera konferens med segling och umgänge med kollegor är väldigt uppskattat koncept. Det spelar ingen roll vilken seglingserfarenhet ni har sedan tidigare eftersom att har både en skeppare och värd ombord, vi erbjuder segling för alla.

hydra.jpg

Konferens på segelbåt - hur går det till?

Testa att segla under er nästa konferens. Det blir en aktiv konferens där ni får uppleva mycket, varje dag seglar ni till en ny plats. Vi kan lova att era samtal blir mycket mer kreativa och inspirerande när ni byter konferensrummet mot sittbrunnen på en båt där ni är omgivna av havet och dess vackra miljöer.

More Sailing har anordnat konferenser med besättning i över tio år. På våra båtar är ni i trygga händer hos vår personal, vi har alltid en skeppare och en värd på varje båt. Besättningen ser till att ni hela tiden trivs och mår bra. De serverar mat och dryck, de seglar båten och berättar om de olika platserna ni besöker. Vill ni lära er segla är det ett perfekt tillfälle att göra det under resan.

Vi har tidigare arrangerat konferenser på båtar för allt ifrån små grupper till hela företag om över 100 personer.

Leonidio.webp

Segla under konferensen

Under er konferensresa bor ni tillsammans ombord på segelbåten. Vi har båtar där upp till tolv personer samt besättning får plats att bo bekvämt, är ni många på företaget seglar vi med fler båtar. Med besättning ombord som sköter segling och servering kan er tid läggas på konfererande och att umgås med varandra.

Oavsett om ni har mycket eller lite erfarenhet av segling är det en upplevelse utöver det vanliga, de som är nyfikna på att lära sig mer får ett ypperligt tillfälle att göra detta.

image

Konferensresa med More Sailing, detta ingår:

image
Resa till destination
Flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
image
Transfer
Transfer från flygplats till båt och från båt till flygplats
image
Resa med båt
Ni bestämmer längden på eran konferens
image
Skeppare och värd
Svensk, välutbildad besättning som guidar runt bland öarna
image
Mat ombord
Frukost, lunch och dryck under resan.
image
Middagar i land
Middagar iland ingår, dock utan dryck
image
Sängkläder och städ
Sängkläder, handduk och slutstädning.
image
Övriga båtkostnader
Turistskatt, Hamnavgifter, diesel, gasol mm
image
Försäkring
Fullt försäkrad båt utan deposition
image
Miljökompensation
Alla våra seglingsresor är 110% miljökompenserade

Vad kostar en konferensresa på segelbåt?

Vi får ofta frågan vad det kostar att åka på en konferensresa utomlands med kollegorna. Hur stor investering i era anställda som krävs för att genomföra en konferensresa utomlands varierar givetvis beroende på ert syfte, behov och innehåll.

Vi brukar utgå från nedan prisindikation:
Vi brukar som ett exempel räkna på 10 personer ombord på en segelbåt med skeppare och värd, frukost, lunch, dryck med mera och under 4 dagar, lördag till tisdag.
Räknar vi på detta ovan brukar priset ligga på från cirka 14.500 SEK per person exkl.flyg. (priset påverkas beroende på period, båt och antal personer mm.).

Programexempel

Här kan du läsa om några platser som vi kan besöka under en konferenssegling i Grekland. I Alimos Marina startar er segling, vilket är en hamn som ligger utanför Aten i Saroniska bukten och ni seglar sedan söder ut till förslagsvis nedan nämnda öar. Det är viktigt att veta att rutten kan ändras och att den påverkas efter bland annat väder och vind.

Morgon
Ombord på båten blir ni serverade frukost och lunch samtidigt som ni rör er mot dagens nästa mål. Dagen kan börjas med samtal på fördäck samtidigt som båten lugnt tar sig framåt.

Lunch
Efter en förmiddag segling lägger vi till i en vik på ankare. När vi lagt ankare är ni väl värda en god och vällagad lunch som serveras av er värd. Givetvis med god dryck till. För den som vill ta ett dopp finns det tid för detta med!

Eftermiddag & kväll
Efter ett lunchstopp seglar vi vidare på eftermiddagen kommer och ni fram till dagens mål där ni får uppleva en ny plats och kan sammanfatta dagens händelser under ett trevlig restaurangbesök. Med kunnig personal ombord på båten får ni möjlighet att upptäcka destinationerna från dess bästa sida.

Båtar vi brukar segla med

Vi brukar använda oss av både enskrovsbåtar och katamaraner. Beroende på vad du önskar och storlek på grupp ger vi dig rekommendationer på båtar för just dig och dina kollegor.

Båtarna är väl utrustade och komfortabla och av nyare modell. De är byggda och utrustade för att tillbringa minst en vecka ute till sjöss utan tillgång till laddning/tankning av el och vatten. På båten kommer ni sova bekvämt, ladda era mobiltelefoner och äta god mat. Ombord på båten finns även flytvästar, brandsläckare, livbåt och första hjälpen. Sängkläder och handdukar finns till alla ombord, men vi rekommenderar att man packar ner en extra handduk så ni har en till salta bad och en till sötvattendusch.Oavsett om du är ung eller gammal, har erfarenhet eller ingen erfarenhet är det viktigt för oss att det ska vara enkelt och roligt. 

Med oss kan alla segla!

Vad tycker andra företag?

Företag: Agreat AB

“AGREAT Conference by More Sailing, 2019 och 2022, trettiotal resp närmare hundratalet deltagare. Båda gångerna helt fantastiska, seglings-miljön är perfekt för kreativt och visionärt arbete, samt inte minst att stärka teamet och skapa gemensamma minnen och energi som varar länge. More Sailing levererar allt detta på ett otroligt bra sätt som vi varmt kan rekommendera.”

image

Vi klimatkompenserar din seglingsresa

Från 2019 klimatkompenserar More Sailing alla seglingsresor vi arrangerar till 110%. Det betyder att du som reser med oss bidrar mer positivt med klimatpositiva åtgärder än den negativa co2-påverkan som din seglingsresa har. Vi kompenserar även alla interna resor för personal och övrig påverkan bolaget har för att minst vara klimatneutrala.

Utsläpp av CO2 och den globala uppvärmningen är ett hot mot allt levande på vår planet. Segling är miljövänligt men flygresan till segelbåten är inte miljövänlig. Flygresan står för 95% av den negativa klimatpåverkan som blir när du köper en seglingsresa. Genom att More Sailing investerar i olika klimatprojekt kompenserar vi de CO2-utsläpp som seglingsresan ger upphov till med 110%.

Vi anser inte att vi köper oss ett rent samvete genom klimatkompensation utan vi gör något konkret för att bromsa den globala uppvärmningen. Klimatkompensation av CO2 ingår i alla våra seglingsresor, det går inte att välja bort. Läs mer här.

Vår blogg

Kontakta oss