Nu ligger alla seglingsresor för 2024 uppe på hemsidan, boka här

7 anledningar att välja seglingsresa framför vanlig charterresa

30 November 2017

Står du inför valet att boka en seglingsresa eller vanlig charter? Här kan du läsa fördelar med att åka på seglingsresa med More Sailing.

1. Du besöker många platser

Varje dag seglar båten till en ny destination och nya upplevelser, ni får uppleva något för alla smaker. Segelbåten tar dig till platser du inte annars skulle se.

2. Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan aktiv semester och bara ligga och njuta i solen.

3. Du blir ompysslad av personal

Ombord har du en skeppare och en värdinna som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan. Det är inte många hotell som erbjuder det.

4. Du får lära dig nya saker

Tidigare erfarenhet av segling och båtliv spelar ingen som helst roll, personalen ombord sköter seglingen även om du mer än gärna får vara med och lära dig mera.

5. Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart, allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper all planering som kan krävas inför en resa samt dyra tillval eller överraskningar.

6. Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni andra härliga resenärer ombord. Vi har många solskenshistorier där personer träffat vänner för livet.

7. Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du aldrig kommer glömma. Detta är seglingsresor är för alla.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

image

Alexandru Grosu

Åkte med företaget på en segelresa i Kroatien och de lyckades imponera oss på många sätt. Vi hyrde 2 segelbåtar som var moderna, välskötta och med en ”magisk crew” som var varma, välkomnande och professionella på vad de gör. De vet hur de ska ta hand om dig och hjälpa dig att njuta av de bästa upplevelserna om att åka ut på en segelbåt. Jag kan glatt och varmt rekommendera deras tjänster. 🌟👏

See more
image

Cecilia Fält

Fantastiska värdinna Felicia med skeppare Hedvig och Olof bjöd på en härlig segling I Kroatien ⛵️🌞 med vind I seglen, sol med svalkande bad & ljuvligt god mat/fika fick vi en skön semester i september att ha i minnet till nästa gång 😍🙏🏼

See more
image

Anders Rosberg

Nyligen hemkommen efter en fantastisk resa genomMedelhavet till Gran Canaria med en mkt fin katamaran Excess 15. Vi var ett härligt sällskap ombord med mkt duktiga o goa skeppare samt anställda på More Sailing som tog hand om oss på absolut bästa sätt. Hög kompetens o kvalite och hög säkerhet. Gjort 6 intressanta stopp på vägen och fått fantastiska upplevelser o minnen som man lever länge på. Kan verkligen rekommendera denna resa och More Sailing. Se-gla-ut!

See more
image

Mia Pettersson

Allt fungerade jättebra. Det var en kort o smidig transfer till marinan från flyget. Vår katamaran hade mycket kompetent och ansvarsfull personal och supergod mat serverades. Jag gör gärna om resan, fast då kanske tidigare i september

See more