Hyr segelbåt i Grekland

image
image
image

Rekommenderade båtar i Grekland!

Nedan ser du båtar som är populära bland våra kunder!

1 / 0

Hyr segelbåt och segla själv i Grekland

Grekland är ett väldigt populärt seglingsresmål och har även varit det under lång tid. Du har flera olika utgångspunkter och olika skärgårdar att välja mellan. Detta beror på att Grekland är omgivet av både det Egeiska havet och det Joniska havet.

Vi förmedlar segelbåtar att hyra både från Lefkas där du kan segla i det Joniska havet, men även från Aten där du seglar i det Egeiska havet. Från Aten når du de Saroniska öarna samt öarna som tillhör Kykladerna. Från Lefkas når du de Joniska öarna på Greklands västra kust. I det Joniska havet är vindarna mildare, medan det varierar mer bland de Saroniska öarna. Runt Kykladerna är det oftare starka vindar. 

La Maddalena.webp

Enskrovsbåtar i Grekland

Nedan finner du nyare enskrovsbåtar välutrustade med nyaste tekniken. Vi erbjuder båtar alltifrån 3 till 6 hytter. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Katamaraner i Grekland

Nedan finner du nyare katamaraner välutrustade med nyaste tekniken i olika storlekar, alltifrån 4 till 6 hytter. Notera att det ofta finns separat hytt till skeppare och eventuellt värd. Se varje båts planritning för mer information. Välj den storlek på båt som passar dig och ditt sällskap!

Kontakta oss