Skeppare och värd ombord på segelbåt.

Arbeta hos oss

Med hela världen som arbetsplats

Drömjobbet

Vill du skapa minnesvärda upplevelser?

Välkommen till en av Sveriges ledande researrangörer inom segelturism. More Sailing har funnits sedan 2009 och har sedan dess erbjudit oförglömliga reseupplevelser över hela världen. Alltsammans började för 15 år sedan då Einar och Malin begav sig till Kroatien och styrde upp en seglingsresa för vänner och familj. Vad som började med en veckas gemenskap till havs blev snart sju veckor – vänner och gäster var lyriska och idén kändes klockren. Sedan dess har More Sailing vuxit och arrangerar numer seglingsresor i Kroatien, Grekland, Italien, Karibien och Sverige – liksom långseglingar över Medelhavet och Atlanten.

image

Var passar du in?

Positiv arbetskultur

Fördelar hos oss

“Är vi glada är gästerna glada” – som grundaren Einar brukar säga. En arbetskultur med positiv sammanhållning och samverkan bland kollegorna är en av våra viktigaste byggstenar för att vår verksamhet ska fungera. Förutom att lära känna härliga kolleger och gäster är den personliga utvecklingen och lärdomar från alla möten något som våra tidigare kolleger ofta brukar nämna som det bästa med arbetet hos oss.

Kön och ålder är två irrelevanta faktorer när det kommer till vem som är bäst lämpad för jobbet som skeppare och värd. Vi jobbar aktivt med jämställdhet och är stolta över att nästan ha lika många kvinnliga och manliga skeppare och värdar i olika åldrar. Våra kollegor kommer från olika bakgrunder – allt från studenter till egenföretagare till sjuksköterskor. Vår arbetsplats är en plats där människor samlas med samma mål och driv – att göra människor glada, få gästerna att njuta och leverera en resa att minnas för resten av livet.

Skeppare seglar med besättning sittandes på däck.

Vanliga frågor

Kontakta oss