Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

image

Arbeta hos oss på More Sailing

Vill du också skapa oförglömliga minnen?

Välkommen till en av Sveriges ledande researrangör inom segelturism. More Sailing startades 2009 och från början var inte tanken att starta ett företag, utan tankarna kretsade kring att segla i Kroatien. För att få med vänner och bekanta på denna seglingsresa såg grundarna Einar och Malin till att ordna allt kring resan såsom segling, matlagning och all planering, då många av deras vänner var osäkra på dessa bitar. Genom att sköta allt åtog de sig rollerna som skeppare och värd ombord. Efter första resan tyckte de att det hade varit roligt att segla mer än bara en vecka - kan inte ett nytt gäng med vänner komma ner? På så sätt var de kvar i Kroatien och skapade tillslut en hemsida och annonserade ut resorna. Efter att ha seglat sju veckor i Kroatien under sommaren 2009 var de helt lyriska, både de själva, kompisarna och de  “riktiga kunderna” de hade haft. De var enade om att konceptet var fantastiskt och Malin och Einar bestämde sig för att det är detta ska de göra. Sedan dess har More Sailing vuxit och idag har vi åtta stycken heltidsanställda, över hundra säsongsanställda och arrangerar seglingsresor på flera destinationer förutom Kroatien. More Sailing seglar numera även i Grekland, Italien, Karibien och Sverige, men även långseglingar över Medelhavet och Atlanten.

image

Var passar du in?

Fördelar med att jobba hos oss

Är vi glada är gästerna glada - som grundaren Einar brukar säga. En arbetskultur med positiv sammanhållning och samverkan bland kollegorna är en av våra viktigaste byggstenar för att vår verksamhet ska fungera. Att jobba säsong är ingenting man gör för pengarna - det är något man gör för upplevelserna, den personliga utvecklingen och lärdomarna och därför är det viktigt att vi är engagerade och har omtanke till varandra. Det finns inte i vårt vokabulär att ‘’det där är inte mitt jobb’’ utan vi jobbar tillsammans och lär av varandras olika erfarenheter och perspektiv.

Kön och ålder är två irrelevanta faktorer när det kommer till vem som är bäst lämpad för jobbet som skeppare och värd. Vi jobbar aktivt med jämställdhet och är stolta över att nästan ha lika många kvinnliga skeppare och manliga värdar i olika åldrar. Våra kollegor kommer från olika bakgrunder, allt från studenter till egenföretagare till sjuksköterskor. Vår arbetsplats är en plats där människor samlas med samma mål och driv - att göra människor glada. Medan gästerna lever sina liv på olika håll är det vi som jobbar för att de ska få njuta och leverera en av deras bästa resor i livet.

 

image

Vanliga frågor

Kontakta oss för att ansöka