Seglingsresor med besättning

Även för dig som aldrig seglat tidigare!

Våra seglingsresor passar alla, även om du kan segla eller aldrig har varit ombord på en segelbåt tidigare. Vi arrangerar våra seglingsresor med besättning på destinationer såsom Kroatien, Grekland, Italien och Karibien. Konceptet är förstås detsamma oavsett vilken destination du väljer.

Destinationer där du kan uppleva våra seglingsresor

More 55
Kroatien
Grekland
Grekland
segla-grekland-box
Italien
Hyra segelbåt Karibien
Karibien
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sverige
segla i Seychellerna
Seychellerna

Seglingsresa med More Sailing

Under en segling på våra båtar får du uppleva underbar segling och många nya platser medan du kan koppla av och njuta av din semester helt. Ombord på båtarna finns en skeppare och en värd, de tar hand om matlagning, planering och segling. Båten serverar både frukost och lunch, du äter och dricker bra under hela resan.

Du får verkligen se destinationen från sin bästa sida under en segling med More Sailing. Detta beror på att du kan nå platser med segelbåt som du annars inte skulle nå. Besättningen ombord visar dig till nya destinationer varje dag och du får uppleva många nya platser under en segling med oss. Du kan se dolda vikar, kritvita stränder, pittoreska byar, turkosa laguner och korallrev.

Dagarna under en segeltur är blandade med sol, simning, segling, god mat och äventyr. Oavsett om du har mycket seglingserfarenhet eller ingen alls, passar More Sailings seglingsturer dig. Att du kan välja hur aktiv du vill vara ombord är naturligtvis en anledning till att våra seglingsturer är så populära. Du behöver inte oroa dig för att lyfta segel, styra eller slå en stav, det tar hand om besättningen. Naturligtvis kan du delta i seglingen så mycket du vill, om du vill.

Med More Sailing kan du resa ensam och träffa nya vänner, eller så kan du resa som ett par, med en grupp vänner, familj eller företag.

Seglingsresa - varför ska du välja det?

Du besöker många platser

Eftersom båten seglar till en ny destination varje dag får du därför uppleva många nya platser under en segling. Samtidigt når du platser med segelbåt som du annars inte kan nå, så du får se platser du annars inte har sett.

Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan en aktiv semester och en avkopplande semester. Detta beror på att du själv väljer om du vill vara delaktig i seglingen eller om du hellre vill ligga och njuta i solen.

Du blir ompysslad av personal

Ombord har du en skeppare och en värd som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan. Samtidigt seglar de båten, serverar god mat och dryck samt visar er till nya platser. Det är inte många hotell som erbjuder det.

Du får lära dig nya saker

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av segling och båtliv eftersom besättningen ombord sköter segling och båten. Du får givetvis vara med i seglingen hur mycket eller lite du vill. Därav kan du under resan lära dig mycket nytt.

Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Om du inte fyller en hel båt kommer du därför att träffa andra underbara resenärer ombord. Detta har lett till att vi har många solskenhistorier där resenärer har träffat vänner för livet under en segling med oss.

Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något som du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du sent kommer glömma.

Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från början. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.

Lediga platser

Personer


Övriga seglingsresor

IMG_2479-2
Segla genom Medelhavet
ARC
Segla över Atlanten
konferens på båt
Konferenssegling