Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

Vill du jobba för oss?

09 March 2018

Nu söker vi personal till våra olika destinationer, Kroatien och Grekland under sommaren och Karibien under vintern. Varmt välkommen att söka på jobba@www.moresailing.se med CV, personligt brev och eventuella intyg. Glöm inte att ange vilka perioder du har möjlighet att arbeta, kan du arbeta längre perioder är det en stor fördel. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi söker.

Arbeta som skeppare
Som skeppare för More Sailing är det självklart viktigt att du ska kunna segla men framför allt ska du vara en social person med intresse för service och träffa nya människor. Alla våra båtar är registrerade i Kroatien och för att framföra båtar med gäster där krävs en Kroatisk utbildning som motsvarar fartygsbefälsexamen klass 8 här i Sverige. Alla skeppare för More Sailing går därför denna Kroatiska utbildning på plats i Kroatien. Meriterande är att ha jobbat inom service och att ha kappseglat.

Arbeta som värd
Även som värd ska du vara båtvan men framför allt en glad, positiv person med god kunskap inom matlagning. Det är ett stort plus om du tidigare jobbat med service eller i kök. Innehar du även någon form av nautisk kompetens är det ett stort plus.