Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

Vaccinationsbevis lanserat idag, nu kan du resa enklarepersona

30 June 2021

Ladda ner digitala vaccinationsbevis

Från och med idag den 1 Juli 2021 så kan alla som är vaccinerade mot Covid-19 gå in på covidbevis.se för att ladda ner sitt intyg. Du kan ladda ner ditt vaccinationsintyg både om du tagit en eller två doser vaccin. Ditt vaccinationsintyg möjliggör att du kan resa i stort sett fritt inom EU, bland annat till Kroatien, Italien och Grekland.

Många vaccinerade, lättade restriktioner

Folkhälsomyndigheten rapporterar idag (1 juli 2021) att 58% av Sveriges befolkning har fått sin första dos vaccin och att smittspridningen kraftigt går ner. Dessutom lättar Svenska regeringen idag på flera restriktioner. Även EU öppnar upp mer och mer, exempelvis så är Kroatien i normalläge från idag.

Stort intresse av att boka seglingsresor

Detta gör att vi på More Sailing märker av en stor efterfrågan av våra resor. Vi har under Juni 2021 haft rekordförsäljning av seglingsresor, en av de bästa månaderna i företagets 12 åriga historia. En av anledningarna att många väljer att resa med oss tror vi är att seglingsresor är ett mer smittsäkert sätt att resa, då er familj kan boka en segelbåt för er själva. En annan anledning är den underbara upplevelsen som våra fantastiska skeppare och värdar levererar under våra seglingsresor. 

Nästan fullbokat 2021, boka nu inför 2022

Vill du resa i sommar, hör av dig omedelbart eftersom mycket redan är fullbokat. Vill du planera din resa inför Karibien i vinter eller till Medelhavet nästa sommar, hör av dig redan idag för att säkerställa att din drömbåt är ledig rätt datum för dig.

personal.jpeg

Under de senaste veckorna har @margauxdietz och @alicestenlof med vänner seglat med oss på @moresailing. Nu på lördag så mönstrar @carolaofficiell ombord på en av våra segelbåtar i Kroatien. Senare i sommar så har @josephineqvist med vänner bokat en seglingsresa med oss. Följ dem gärna sociala medier och delta i våra Instagram tävlingar så har du chans att vinna en seglingsresa till Kroatien med oss.

Hoppas vi ses ombord på någon av våra segelbåtar i framtiden!

Med vänliga hälsningar,
Patrik Axhall

031-30 96 300
boka@moresailing.se
www.moresailing.se