Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

Travel News skriver: More Sailing ökade mest

08 February 2021

Förutom den stora topplistan har vi också gjort ett gäng mindre listor. En av vinnarna är More Sailing i Göteborg som växer mest. Här presenterar vi alla topplistor, tjänade mest (TUI), bäst marginal (Iventus International Travel), sämst marginal (STS Education), flest anställda (A Björks), förlorar mest (Der Touristik Nordic), minskar mest (Hansen).

More Sailing ökade mest i researrangörstoppen 2019. Vad var hemligheten? Upp 257 procent från knappt sex miljoner till 21 miljoner. Kändes det då?
– Det stämmer att vi på More Sailing har haft en god tillväxt i flera år nu, även om 257 procent är en aningen missvisande siffra då boksluten du jämför har olika längd, skriver Einar Halldin tf VD More Sailing i ett mejl till Travel News,

IMG_0338.webp

Berätta om 2020?
Vi har klarat covid-krisen förvånansvärt bra och just nu är efterfrågan för sommaren 2021 otroligt hög. Just nu kämpar vi med att öka vår kapacitet så vi kan leverera alla seglingsresor vi säljer.
More Sailing’s motto är “seglingsresor för alla”, och med våra kompletta seglingsresor försvinner alla bekymmer under semestern. Ombord på båtarna finns två besättningsmedlemmar som sköter segling och matlagning. Allt ingår från början så som flyg, mat, boende med mera.

Varför ska man åka med er?
En seglingsresa med More Sailing är en all-inclusive charterresa fast vi har bytt ut hotellet mot en segelbåt. Just att din familj är ensam på en segelbåt tror vi är extra attraktivt i pandemi-tider. Det är ju väldigt liten risk att bli smittad när du seglar runt isolerad på en segelbåt. Det tror jag är en av alla anledningar till varför det går så bra för oss just nu.

Läs orginalartikeln här.