Studentresa på segelbåt

More Sailing arrangerar studentresor utöver det vanliga - prisvärd och oförglömlig upplevelse, med det mesta inkluderat

Studentresa på segelbåt är det coolaste ni kan göra i samband med studenten!

Genom More Sailing kan ni se till att göra er studentresa oförglömlig när ni tar med alla kompisarna till världens bästa destination för segling, Kroatien. Segla med skeppare och värd under en vecka bland tusen öar i den kroatiska skärgården. Ni behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av segling då vår personal tar hand om allt från seglandet till att servera god mat och dryck. 

Föregående
Nästa

Studentresa 2023 i vackra Kroatien - hur funkar det?

Kroatien och allt landet har att erbjuda upplevs bäst från båt. På er studentresa med oss får ni en unik upplevelse av att se nya vackra platser varje dag. Vakna upp varje morgon till en uppdukad frukost och morgondopp i kristallklart vatten. 

På båten finns det inga måsten och ni kan koppla av helt. Vår personal guidar er genom några av Kroatiens guldklimpar exempelvis: Brac, Solta, Vis och Hvar. 

More Sailing har anordnat seglingsresor med besättning sedan 2009. På våra båtar är ni i trygga händer hos vår personal, vi har alltid en skeppare och en värd på varje båt. Besättningen ser till att ni hela tiden trivs och mår bra. 

De serverar mat och dryck, seglar båten och berättar om de olika platserna ni besöker. Vill ni lära er segla av proffs, är det ett perfekt tillfälle att göra det på studentresan 2023.

Läs omdömen från 2022 och 2021 här →

Segla under studentresa 2023

Under resan bor ni tillsammans ombord på segelbåten. Vi har många olika båtar som ni kan välja bland och vi kan anpassa utefter hur många ni är och vilka önskemål ni har. Inga grupper är för stora eller för små på våra studentresor. Med besättning ombord som sköter segling samt servering av mat och dryck kan ni bara slappna av, njuta och umgås med varandra. Sommaren 2023 är bäddad för en oförglömlig studentresa!

Dagarna inleds med en god frukost och ni kan spendera förmiddagen genom att sola och umgås på fördäck medans båten börjar röra sig mot lunchviken. Vid lunch stannar vi i en vacker blå vik för bad och god mat som värden har förberett. Efter lunchen fortsätter resan mot dagens slutdestination. Vill ni vara med och segla är ni såklart välkomna att göra det. Passa på och ta chansen att lära  er mer om segling under studentresan. Vill ni hellre ta det lugnt med något kallt att dricka i handen som personalen ordnar går det såklart bra. 

På eftermiddagen kommer ni fram till dagens mål. Efter ni tagit en klassisk “After Sail” på båten och gjort iordning er för kvällen har ni möjlighet att vidare utforska platsen ni kommit till. Äta en god middag på en lokal restaurang och sedan fortsätta kvällen på stan. Med vår kunniga personal får ni inte bara tips och guidning till vilka ställen som ät trevligast. Ni får god service och ni få uppleva segling när det är som bäst, helt utan bekymmer. Studentresa på segelbåt erbjuder upplevelser som få studentresor kan slå.

Studentresor på segelbåt, detta ingår:

Resa

lördag-lördag med resdagar

Flyg

Flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Skeppare & värd

Svensk, välutbildad besättning

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt

Transfer

Transfer till och från båten

Mat & Dryck

Frukost, lunch, öl, vin, vatten och läsk mm. finns ombord på båten

Sängkläder

Sängkläder & handduk

Alla omkostnader

Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

Fyll i formuläret eller slå mig en signal för att boka eran studentresa 2023

Patrik

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se