Studentresa på segelbåt - More Sailing arrangerar er studentresa som blir något utöver det vanliga, prisvärt och det mesta inkluderat

Studentresa på segelbåt

Pris per person: 14.000 SEK

Se till att göra din studentresa oförglömlig när du tar med alla kompisarna på en fantastisk resa i Kroatiens skärgård. Segla med skeppare och värd under en vecka i Kroatien. Njut av sol och bad i Europas solsäkraste land. Ni behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av segling då vår personal tar hand om allt från seglandet till att servera god mat och dryck.

Föregående
Nästa

Studentresa i vackra Kroatien - hur funkar det?

Kroatien och allt det har att erbjuda upplevs bäst från båt. På er studentresa med oss får ni en unik upplevelse av att se nya vackra platser varje dag. Vakna upp varje morgon till en uppdukad frukost och morgondopp i kristallklart vatten. På båten finns det inga måsten och ni kan koppla av helt. Vår personal guidar er genom några av Kroatiens guldklimpar exempelvis: Brac, Solta, Vis och Hvar. 

Hvar omnämns i många sammanhang som “Balkans Saint Tropez”. Det är en vacker stad med eleganta gamla byggnader som idag pulserar med ett rikt restaurang- och uteliv.

More Sailing har anordnat seglingsresor med besättning i över tio år. På våra båtar är ni i trygga händer hos vår personal, vi har alltid en skeppare och en värd på varje båt. Besättningen ser till att ni hela tiden trivs och mår bra. De serverar mat och dryck, de seglar båten och berättar om de olika platserna ni besöker. Vill ni lära er segla är det ett perfekt tillfälle att göra det under resan.

Segla under studentresan

Under resan bor ni tillsammans ombord på segelbåten. Vi har många olika båtar som ni kan välja bland och vi kan anpassa utefter hur många ni är och vilka önskemål ni har. Inga grupper är för stora eller för små. Med besättning ombord som sköter segling samt servering av mat och dryck kan ni bara slappna av, njuta och umgås med varandra.

Dagarna inleds med en god frukost och ni kan spendera förmiddagen genom att sola och umgås på fördäck medans båten börjar röra sig mot lunchviken. Vid lunch stannar vi i en vacker blå vik för bad och god mat som värden har förberett. Efter lunchen fortsätter resan mot dagens slutdestination. Vill ni vara med och segla är ni såklart välkomna att göra det och vill ni hellre ta det lugnt med något kallt att dricka i handen som personalen ordnar går det såklart bra.

På eftermiddagen kommer ni fram till dagens mål. Efter ni tagit en  “After Sail” på båten och gjort iordning er för kvällen har ni möjlighet att vidare utforska platsen ni kommit till. Äta en god middag på en lokal restaurang och sedan fortsätta kvällen på stan. Med vår kunniga personal får ni inte bara tips och guidning till vilka ställen som ät trevligast. Ni får god service och ni få uppleva segling när det är som bäst, helt utan bekymmer. 

Studentresa på segelbåt, detta ingår:

Resa

lördag-lördag med resdagar

Flyg

Flyg tur och retur från Malmö, Göteborg eller Stockholm

Skeppare & värd

Svensk, välutbildad besättning

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt

Transfer

Transfer till och från båten

Mat & Dryck

Frukost, lunch, öl, vin, vatten och läsk mm. finns ombord på båten

Sängkläder

Sängkläder & handduk

Alla omkostnader

Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om konferenssegling

Patrik

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se