Nu ligger alla seglingsresor för 2024 uppe på hemsidan, boka här

St. Maarten Heineken Regatta i Karibien

06 November 2016

St. Maarten Heineken Regatta i Karibien

 

St.-Maarten-Heineken-Regatta-i-Karibien.webp

 

Tänk dig att kappsegla i passadvindar med en medeltemperatur på 25 grader och kristallklart vatten. Heineken Regatta är en av de största kappseglingarna i Karibien och pågår i fyra dagar. Med en sponsor som Heineken varvas segling i världsklass på dagarna med härliga fester på kvällarna under mottot ”Serious fun!”.

Mellan 2-5 mars 2017 pågår Heineken Regatta runt ön St. Maarten i Karibien. More Sailing kommer att delta med våra More 55 båtar och du har nu möjlighet att boka en plats ombord på båt eller en hel båt för dig och din besättning.

Heineken Regatta 37:e upplagan
27 februari ankomst till St. Maarten
28 feb-1 mars registrering & testsegling
2-5 mars segling, prisutdelning 5 mars
6 mars Heineken Star
7 mars hemresa, eller segling i Antillerna och BVI fram till den 14 mars

Dagarna innan regattan startar är det tid för testsegling och genomgång av seglingsföreskrifter, väder, säkerhet och roller ombord. Detta arbete leds av er skeppare. På första More 55 båten är Anders Lewander skeppare och coach. Anders är en välkänd och välmeriterad kappseglare med både landslagsmeriter och seglat som skeppare under Volvo Ocean Race med sig i bagaget. Anders är även segelmakare och delägare av North Sails i Sverige, Anders kommer hålla besättningsträff på North Sailis segelloft i Stockholm med förberedelser inför resan till St. Maarten.

Regattan startar den 2 mars med Gill Commodore’s Cup som kan ses som ett uppvärmningsrace till Heineken. På kvällen är det prisutdelning i Gill Commodore’s Cup och välkomstfest. Mellan 3-5 mars pågår sedan racen i Heineken Regatta. Varje kväll är det festligheter i land med olika liveartister som uppträder. Regattan avslutas den 5 mars med prisutdelning och avslutningsfest. Efter regattan väljer du själv om du vill stanna kvar och segla mellan de närliggande öarna i Antillerna och BVI fram till den 14 mars då avmönstring sker på St. Thomas.

 

Pris per person 15900 kronor

DETTA INGÅR
• Anmälningsavgifter till Heineken regatta
• Del i hytt ombord på More 55
• Professionell skeppare och coach. Skeppare ombord på första båten är Anders Lewander.
• Segling i BVI och Antillerna mellan 7-14 mars, med skeppare från More Sailing.
• Besättningsmöte i Sverige innan avresa.

DETTA TILLKOMMER
• Flyg och transfer.
• Middagar och dryck i land.
• Skeppskassa för hamnavgifter, bränsle, klareringsavgifter och mat ombord. Skeppare står utanför skeppskassan.