Skandinavienpremiär av Excess 11 på Eriksbergs Boat Show

04 April 2023

Vi på More Sailing, som är ledande båtuthyraren och seglingsresearranagören i Norden, är stolta över att tillkännage Skandinavienpremiär av Excess 11 på Eriksberg Boat Show i Göteborg den 14–16 april 2023.

7591-excess1100596-hr.jpg

Excess 11 är en exceptionell katamaran med en innovativ och modern design, som kombinerar prestanda och komfort till sjöss. Denna nya båtmodell har designats av den berömda marinarkitekten VPLP Design, känd för att designa de vinnande båtarna i Vendée Globe, Route du Rhum och America's Cup.

Excess 11 är en idealisk båt för familjekryssningar med sina fyra dubbelhytter, två badrum med separat dusch, en ljus och rymlig salong. Exteriördesignen har en elegant och sportig siluett med en stor sittbrunn, perfekt för underhållning och middagar utomhus.

"Vi är glada över att få lansera Excess 11 på Eriksberg Boat Show", säger Malin Stom, VD för More Sailing. "Denna innovativa och eleganta båt kommer säkerligen att imponera på båtentusiaster med sin exceptionella design och prestanda."

Vi kommer att visa upp Excess 11 under Eriksbergs båtmässa 14–16 april 2023. Besökare på mässan kommer att få möjlighet att utforska båten och uppleva dess exceptionella egenskaper. Nyfikna och media bjuds även in till privat testsegling av Excess 11. Vänligen kontakta Gustav de Vries för bokning av testsegling; gustav@moresailing.se.

För mer information och bilder av Excess 11, besök https://excess-catamarans.se/ och https://www.moresailing.se/

Välkomna att besöka oss och ta en kik på vår häftiga Excess 11!

DJI_0126.JPG