Segla genom Medelhavet

Pris per person: 22.000 SEK
11 oktober till 4 november 2023

Följ med More Sailing på en spännande och minnesvärd resa och upplev känslan av att segla genom Medelhavet. Under cirka tre veckor seglar vi från Kroatien till Gran Canaria och upplever många vackra platser längst Medelhavets kust.

Föregående
Nästa

Långsegling genom Medelhavet

Segla genom Medelhavet med More Sailing. Vi utgår från Kroatien och under tre veckor tar vi oss genom Medelhavet och når slutligen Gran Canaria. I mitten av oktober kastar vi loss och på vår väg till Gran Canaria stannar vi till både i Italien, Spanien och Gibraltar. Under seglingen får du uppleva både soluppgångar och solnedgångar från båten, då seglingsetapperna varierar mellan ett till fem dygn. Alla ombord på båten deltar i seglingen, går vakter, hjälps åt att laga mat och skapa en trevlig stämning ombord.

Segla genom Medelhavet med skeppare och värd ombord

Att segla genom Medelhavet med More Sailing är ett bra sätt för dig som vill testa på en långsegling. Med dig ombord har du både en skeppare och en värd som sköter förberedelserna inför seglingen. De förbereder båten med all utrustning som krävs, inhandlar mat och planerar seglingsetapperna. Du som gäst ombord måste dock vara delaktig i både segling och matlagning ombord, seglingsetapperna delas in i vakter där alla ombord turas om med uppgifterna.

För att få segla med oss genom Medelhavet krävs det att du har dokumenterad nautisk kompetens och praktisk vana att navigera och vara ombord på båt.

Rutten genom Medelhavet styrs efter väder och vind

Under vägen från Kroatien till Gran Canaria kommer du få uppleva många vackra platser i Medelhavet men det är viktigt att veta att rutten kan ändras från dag till dag beroende på väder och vindar.

Om vädret tillåter stannar vi vid Italiens sydspets och på Italienska öar som Sicilien och Sardinien.
I Spanien stannar vi vanligtvis vid Formentera och längs Spaniens södra kust. Sista stoppet innan Gran Canaria blir Gibraltar. Ibland stannar vi iland en natt och ibland två nätter. Hela seglingen beräknas ta cirka tre veckor.

 

DETTA INGÅR
– Del i dubbelhytt
– Ansvarig skeppare & värd
– Mat ombord på båten
– Hamnavgifter & dieselkostnader

DETTA TILLKOMMER
– Kostnader för personlig utrustning
– Mat som äts i land på destinationerna
– Flygbiljetter till Kroatien & från Gran Canaria
– Transferkostnader till & från flygplatser

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om att segla genom Medelhavet

Kontakta Gustav de Vries
031 – 30 96 304
boka@moresailing.se