Nu får vi resa!

17 June 2020

Från och med 30 juni 2020 tillåts utlandsresor till bland annat Kroatien, Grekland och Italien. Vi på More Sailing är väldigt glada för att äntligen få leverera underbara seglingsresor till våra kunder! Vi har under våren gått och väntat, förberett oss och hoppats på att få ut och segla igen och nu händer det! Från och med 4 juli kommer våra resor att genomföras som planerat i Medelhavet.

_______________
 

TILLSAMMANS TAR VI ANSVAR

Det viktigaste för oss på More Sailing är såklart att våra gäster ombord på båtarna skall känna sig trygga och ha roligt på sin semester. Därför kommer vi såklart att vidta åtgärder för att se till att vi tillsammans minskar smittspridningen.

Från More Sailing’s sida kommer vi exempelvis se till att ytorna ombord på båtarna desinficeras ofta så att allt känns rent och fräscht. Vi kommer även vara extremt noga med handhygienen ombord för såväl för gäster som för besättning, framför allt kring hantering av maten. Det kommer finnas gott om handsprit och rengöringsmedel.

För dig och dina medresenärers säkerhet uppmanar vi även dig som skall resa med oss att ta ditt ansvar. Försök i så hög grad som möjligt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring fysisk distansering, framför allt veckorna innan din avresa. Tillsammans behöver vi även hjälpas åt för att öka den fysiska distansen mellan varandra ombord på båtarna samt mellan båtarna i de olika hamnarna. 

Tänk också på: vid symtom, stanna hemma – res inte!

_______________
 

STORT TACK TILL VÅRA KUNDER

Vi vill tacka alla underbara kunder som stöttat oss på More Sailing genom denna corona-kris. Mer än 95% av er har ombokat er resa till senare datum vilket har gjort att More Sailing totalt sett tappat relativt lite i denna kris som slagit hårt mot resebranschen. Även om vi under den här säsongen kanske bara får leverera en fjärdedel av de resor som vi trodde, så vet vi redan nu (tack vare er) att vi kommer ta igen det nästa år.

_______________

TRE NYA SEGELBÅTAR LEVERERAS JUST NU
(uppdatering 23 juni)

Just nu är flera av våra kollegor på plats i Frankrike för att hämta upp tre stycken segelbåtar från båtvarven där. Det är en Lagoon 42 och två Dufour 530. Som allt annat denna våren så har även leveransen av dessa båtar blivit försenade, men äntligen så kan vi nu hämta dem och segla dem till Kroatien. Väl i Kroatien så är de fullbokade med gäster till mitten av oktober, därefter kommer de båda Dufour 530 fortsätta segla över Atlanten och till Karibien. Är du intresserad av att hänga med på en resa? Kontakta oss idag!

_______________

Med över 10 år i resebranschen så står More Sailing fortfarande stabilt och kommer göra så även i framtiden. Välkommen att kontakta oss om du vill boka seglingsresa i år eller nästa år – just nu har vi bra erbjudanden.

Ta hand om er!

Många varma hälsningar,

Alla vi på More Sailing

IMG_0068-scaled.webp