Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

Linda summerar atlantseglingen hittills

09 December 2014

Skepp och hoj kära läsare, Vår resa med Miss Malin börjar nu närma sig sitt slut. Under tre veckors tid har besättningen vistats tillsammans dygnet runt och sammanfogats till ett fantastiskt team. Dag och natt har vi jobbat på en liten yta, sovit under en fullspäckad stjärnhimmel och skrattat ihop. En resa som tagit oss över Atlanten med hjälp av vinden, tekniken och seglens kraft. Under denna period har vi sett hav och horisont möta varandra, sett solen gå upp och ner i horisonten samt delfiner och valar som simmat längs båtens sida. En möjlighet som jag önskar er alla att få uppleva.

Att färdas på öppet hav som är som en färgpalett, samt att inte se land i sikte har även inneburit en resa med reflektion och tankar kring vad som har betydelse i livet men även berikat oss med nya erfarenheter som vi kommer minnas lång tid framöver. En resa att minnas och väl värd att fira, med pizza och skumpa så säger vi på Miss Malin Skepp och hoj alla läsare. Vill även passa pä att tacka våra underbara och glada skeppare. Utan dem hade vi inte vait här. Fortsätt gärna att följa oss,imorgon kommer en ny story från Miss Malin.

Ha ett gott Liv och ta vara pä möjligheterna som dyker upp i livet! // Linda

img08062.jpg