Vi erbjuder långsegling för dig som är mer äventyrlig eller vill prova på spänning ute till havs under minst 3 veckor. Häng med på en spännande seglingsresa genom Medelhavet, från Kroatien till Gran Canaria. 

Från Gran Canaria utgår sedan en seglingstur som är varje seglares dröm – långsegling över Atlanten. More Sailing deltar med flera båtar varje år i  den  traditionella Atlantic Rally for Cruisers!

Långsegling från Kroatien till Karibien

Segla över atlanten
Segla över Atlanten
More 55 Medelhavet
Segla genom Medelhavet

Långsegling med More Sailing

En långsegling är ett äventyr för hela livet. Om du letar efter en oförglömlig upplevelse är det här rätt äventyr för dig. När du är på en båt kan du känna vinden, vattnet och se stjärnorna på ett sätt som du aldrig har gjort tidigare. Det är en ojämförlig upplevelse som kommer att stanna med dig resten av ditt liv.

More Sailing-teamet erbjuder en unik möjlighet att uppleva denna fantastiska resa från Kroatien genom Medelhavet och över Atlanten till Karibien. Du kan välja att segla enbart genom Medelhavet eller bara över Atlanten, men givetvis kan kombinera båda. Vi har mer än 10 års erfarenhet av segling, så vi vet vad som krävs för att skapa oförglömliga minnen för våra gäster.

Dagarna under långsegling är blandade med sol, simning, segling, god mat och äventyr. Under långseglingen turas alla ombord om att gå vakt, segla och laga mat. Därför krävs det att du har dokumenterad nautisk kompetens för långsegling. Du behöver även praktisk vana för att navigera och vara ombord på båt.

Att du är öppen, social och tycker om att träffa nya människor är självklart en förutsättning då du får träffa mycket nya människor samt att ni lever tätt ihop ombord. Ombord på båten blir ni indelade i vaktlag om två till tre personer som seglar och lagar mat tillsammans. Ta chansen att förverkliga drömmen om långsegling med More Sailing.

Relaterade bloggar om långsegling

Athene ARC
Segla över Atlanten
Arc More Grey Segling
ARC 2021
vår besättning seglar genom medelahavet
Segla genom Medelhavet

Kontakta Patrik idag ifall du vill veta mer om långsegling

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se