Konferens på segelbåt

More Sailing gör er konferens till något utöver det vanliga. Spendera er nästa konferens på en segelbåt. Vi har märkt hur sammansvetsad en grupp kan bli efter bara några dagar tillsammans ombord på våra båtar. Att kunna kombinera konferens med segling och umgänge med kollegor är väldigt uppskattat koncept. Det spelar ingen roll vilken seglingserfarenhet ni har sedan tidigare, eftersom ni ombord på båten blir bortskämda av både skeppare och värd.

Föregående
Nästa

Konferens på segelbåt - hur går det till?

Testa att segla under er nästa konferens. Det blir en aktiv konferens där ni får uppleva mycket, varje dag seglar ni till en ny plats. Vi kan lova att era samtal blir mycket mer kreativa och inspirerande när ni byter konferensrummet mot sittbrunnen på en båt där ni är omgivna av havet och dess vackra miljöer.

Vi arrangerar konferens på segelbåt på flera olika destinationer, välj om ni vill segla hemma i Sverige eller i Medelhavet.

More Sailing har anordnat seglingsresor med besättning i över tio år. På våra båtar är ni i trygga händer hos vår personal, vi har alltid en skeppare och en värd på varje båt. Besättningen ser till att ni hela tiden trivs och mår bra. De serverar mat och dryck, de seglar båten och berättar om de olika platserna ni besöker. Vill ni lära er segla är det ett perfekt tillfälle att göra det under resan.

Vi har tidigare arrangerat konferenser på båtar för allt ifrån små grupper till hela företag om över 100 personer.

Läs omdömen från 2022 och 2021 här →

Segla under konferensen

Under er konferens bor ni tillsammans ombord på segelbåten. Vi har båtar där upp till tolv personer samt besättning får plats att bo bekvämt, är ni många på företaget seglar vi med fler båtar. Med besättning ombord som sköter segling och servering kan er tid läggas på konfererande och att umgås med varandra.

Ombord på båten blir ni serverade frukost och lunch samtidigt som ni rör er mot dagens nästa mål. Dagen kan börjas med samtal på fördäck samtidigt som båten lugnt tar sig framåt. Efter ett lunchstopp med bad kan samtalen bytas till seglingsaktiviteter i form av seglarskola eller kappsegling mot kollegorna på de andra båtarna.

På eftermiddagen kommer ni fram till dagens mål där ni får uppleva en ny plats och kan sammanfatta dagens händelser under ett trevlig restaurangbesök. Med kunnig personal ombord på båten får ni möjlighet att upptäcka destinationerna från dess bästa sida. Oavsett om ni har mycket eller lite erfarenhet av segling är det en upplevelse utöver det vanliga, de som är nyfikna på att lära sig mer får ett ypperligt tillfälle att göra detta.

Prisexempel, konferens på segelbåt i Kroatien: Tio personer ombord på båt skeppare och värd från lördag till onsdag.
Från: 9 200 SEK per person exkl. flyg.

Konferens på segelbåt, detta ingår:

Resa

Vi skräddarsyr resdagar efter era önskemål

Flyg

Flyg tur & retur från Malmö, Göteborg eller Stockholm

Skeppare & värd

Svensk, välutbildad besättning

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt

Transfer

Transfer till & från båten

Mat

Frukost, lunch & dryck ombord på båten

Sängkläder

Sängkläder & handduk

Alla omkostnader

Hamnavgifter, gasol & andra övriga utgifter

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om konferenssegling

Alexander Johansson

Kontakta Alexander Jacobsson
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se