Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

Information till dig som ska resa i sommar

26 May 2021

Sommaren är äntligen kommen och vi är så glada att äntligen få leverera våra härliga seglingsresor, de som vart nere och seglat hittills har varit supernöjda med sin resa. Vi märker även att i takt med att vaccineringarna tagit fart är det fler och fler som väljer att boka resor, vi har sett ljuset i tunneln länge men nu är vi verkligen när andra sidan!

Alla sommarens resor planeras som vanligt och vi ser inga hinder att utföra dessa enligt plan. Har du inte genomgått vaccinering eller har intyg på antikroppar så kommer du behöva testa dig innan avresa, med undantag våra seglingsresor i Sverige. Under länkarna nedan kan du finna information om vad som gäller för den destinationen du ska resa till. Om du flyger från Köpenhamn eller har mellanlandning på resan kan du även se bestämmelser för detta genom att klicka på ”Lägg till transitering”.

Kroatien: https://reopen.europa.eu/sv/from-to/SWE/HRV

Grekland: https://reopen.europa.eu/sv/from-to/SWE/GRC

Italien: https://reopen.europa.eu/sv/from-to/SWE/ITA

More Sailing är medlem i SRF, Svenska resebyråföreningen och tack vare detta har vi möjlighet att ge dig som kund rabatterat pris på test inför resan. Testen sker hos vår partner Vaccina och du kan boka till rabatterat pris på länken nedan.

https://reseintyg.vaccina.se/srf/

Med detta sagt så hoppas vi att ni ser fram emot er resa lika mycket som vi gör. Vi kommer göra allt som går för att er resa ska bli ett glatt minne för livet. Varmt välkomna att höra av er på e-post boka@moresailing.se eller telefon 031-30 96 300 under kontorstid vid frågor eller funderingar.

Med vänlig hälsning,
Vi på More Sailing

Ps. Gå gärna in på vår Instagram, @moresailing för att se bilder från resorna som pågår just nu

Foto.jpeg