Gofrendly_logga-clean.png

IMG_9747.jpg
Bild från GoFrendly-seglingen 2022

Efter det trevliga samarbetet förra året så gör nu GoFrendly och More Sailing en favorit i repris där du som GoFrendly-medlem har möjligheten att följa med på en seglingsresa i Kroatien. Ta chansen att upptäcka den Kroatiska skärgården från sin bästa sida samtidigt som du lär känna nya bekantskaper. Information om resan följer nedan.

Seglingsresa med GoFrendly
24 till 28 juni 2023

Vad ingår?
- Flyg ToR Stockholm inklusive incheckat bagage
- Transfer ToR mellan flygplats och båt
- Del i dubbelhytt på segelbåt
- Svensk skeppare som ansvarar för båten
- Svensk värd som guidar och lagar mat ombord
- Frukost, lunch och dryck under resan (öl, vin, läsk och vatten)
- Alla båtkostnader som bränsle, turistskatt och slutstädning
- Sängkläder och handduk
- More Sailing klimatkompenserar resan till 110%

Vad tillkommer?
- Middagar och aktiviteter i land på kvällarna
- Eventuell lunch innan incheckning av båt

Flyg
Direkt med SAS ToR inkl. 8kg handbagage och 23kg incheckat bagage. (Packa i mjuk väska)
24 juni.  Stockholm-Split.   06.35-09.20
28 juni.  Split-Stockholm.    18.20-21.05

Önskar du flyg från annan flygplats, skriv en förfrågan på boka@moresailing.se.

Båtar
Under resan kommer du segla ombord på en Dufour 530 av nyare årsmodell. Båten tar upp till 12 gäster och två personal. Båten har bra med sociala utrymmen och är utrustad med bekvämligheter som AC och generator.

 

Dufour 530.jpg
Dufour 530

 

Dag för dag
Lördag 24 juni - Ni anländer till Splits flygplats på förmiddagen blir mötta på flygplatsen av More Sailings representanter och hoppar sedan in i bussen till Trogir och vår hemma hamn Marina SCT. I hamnen kan ni lämna ert bagage för att och spendera dagen i fina Trogir där i väntan på att båten ska bli klar för att kasta loss senare på eftermiddagen. Trogir gamla stad är otroligt mysigt och är känt bland annat för att Game of Thrones spelat in scener där. När båten är klar kastar vi loss och får ni presentation och säkerhetsgenomgång under seglingen ut och ön Solta och marinan Martinis Marchi som är en otroligt fin hamn helt byggd i vit marmor. 

 

Martis Marchi, Solta

 

Söndag 25 juni - Vaknar upp i Martinis Marchi för frukost och kastar loss mot ön Vis och staden med samma namn längst ut i skärgården. Här spelades filmsuccén Mamma Mia 2 in och ön var också en väldigt viktig försvarspunkt under kriget. För den som vill kan ni ta en så kallad “Militery Tour” där man får reda på mycket om Vis historia och som avslutas med ett besök på en vingård för middag. 

 

vis.jpg
Vis, Vis

 

Måndag 26 juni - Efter frukost sätter vi kurs mot Balkans St.Tropez, Hvar. Vi lägger till på grannön, Palmizana där ni tar taxibåt över till Staden Hvar som bjuder på bra möjlighet till att festa loss. Vi rekommenderar varmt att spendera eftermiddagen på beach baren Hula Hula och den som vill och orkar kan sedan gå vidare på en av Hvars alla nattklubbar. 

 

Hvar-Famous-touristic-and-travel-destination-1000x667.jpg
Hvar, Hvar

 

Tisdag 27 juni - Flera kommer nog vara lite trötta efter måndagskvällen när ni vaknar upp för frukost i Palmizana. Därifrån kastar vi loss mot ön Brac som är den största ön i Splits skärgård och den mysiga byn Milna med trevliga restauranger för en lite lugnare kväll. 

 

nedladdning (2).jpeg
Milna, Brac

 

Onsdag 28 juni - Vi kastar loss mot vår hemmahamn Trogir och efter lunch checkar ni ut från båten och har ett par timmar i Trogir innan er transfer går tillbaka till Splits flygplats där ni reser hem med en minnesvärd resa i bagaget. 

 

Trogir-870x400.jpg
Gamla stan, Trogir

 

Observera att rutten är preliminär och kan påverkas av väder och vind. Då det är under högsäsong i Kroatien där vädret brukar vara som finast så bedömer vi dock sannolikheten som mycket hög att detta ska kunna genomföras enligt plan. 

Resevillkor
Vid bokning betalas 40% av resans pris inom 10 dagar, andra betalningen är på resterande 60% och betalas senast 40 dagar innan avresa. Bokningen är bindande.

Fullständiga resevillkor: https://www.moresailing.se/resevillkor

 


 

Tänk på att vi kommer ha flera båtar under denna resan så om ni önskar dela båt med annan resenär måste vi få denna information på mail och bekräfta detta i god tid innan avresa.  Varmt välkommen att boka din plats idag, vid frågor kan ni kontakta oss på boka@moresailing.se eller 031-3096300.

 

Ingen data tillgänglig

Inga kommande resor planerade kontakta oss för mer information

Seglingsresa - varför ska du välja det?

Du besöker många platser

Eftersom båten seglar till en ny destination varje dag får du därför uppleva många nya platser under en seglingsresa. Samtidigt når man med segelbåt platser som man annars inte kan nå, du får således se platser du kanske annars inte hade sett.

Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan en aktiv semester och en avkopplande semester. Detta beror på att du själv väljer om du vill vara delaktig i seglingen eller om du hellre vill ligga och njuta i solen.

Du blir ompysslad

Ombord har du en skeppare och en värd som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan och som serverar härlig frukost och lunch varje dag.

Du får lära dig nya saker

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av segling och båtliv eftersom besättningen ombord sköter segling och båten. Du får givetvis vara med i seglingen hur mycket eller lite du vill. Därav kan du under resan lära dig mycket nytt.

Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni därför andra härliga resenärer ombord. Detta har lett till att vi har många solskenshistorier där resenärer träffat vänner för livet under en seglingsresa med oss.

Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något som du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du sent kommer glömma.

Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från början. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.