Tillbaka
Föregående
Nästa

Tommy – Bavaria 38

Tommy – Bavaria 38 är en traditionell och harmonisk segelbåt, årsmodell 2004. Båten bjuder på bra prestanda, mycket utrymme, enkel hantering och en stor sittbrunn. Italienska Cosutti Yacht Design har designat en nyskapande båt som ger en lugnare gång och mer volym invändigt. Den generösa sittbrunnen erbjuder enkel hantering och självslående fock gör manövrar enkla. Ett väl balanserat segelplan med tillräckligt med segelyta för även lätta sommarvindar ger bra prestanda.

Harmonisk segling är den bästa beskrivningen för seglingsupplevelsen som hon erbjuder. En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra Tommy i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån Marina di Portisco, Sardinien.

Båten har 3 hytter som gör den optimal för sällskap på upp till 6 seglingssugna personer. Komforten ombord är garanterad genom bra planering av utrymmen. Även inredningen på båten är modern och högst funktionell. Du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten är 12.13m lång och 3.87 bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur magiskt det skulle kunna vara att segla med Tommy – Bavaria 38 längs Sardiniens underbara kust. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han hjälper gärna, dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Vill du läsa mer om utrustning och bekvämligheter på Tommy – Bavaria 38, så kan du göra det längre ner på sidan. Alternativt besöka båttillverkarens hemsida. Hör gärna av dig till oss om det återstår några funderingar gällande att hyra en av våra båtar. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien, besök gärna sidan om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Tommy – Bavaria 38 - 360° Visning

Tommy – Bavaria 38

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.