Tillbaka
Föregående
Nästa

Silente – Dufour 56 Exclusive

Silente – Dufour 56 Exclusive är en modern och stor segelbåt, som sjösattes under 2021. Dufour 56 är en jämn långdistans segelbåt med fantastisk estetik och är först och främst utformad för segling på hav. Den är snabb, sjövärdig och pålitlig under alla omständigheter. Silente förkroppsligar själva kärnan i en kraftfull, säker och lättmanövrerad segelbåt. Båten som erbjuder den perfekta balansen mellan styrglädje och förtöjningsnöje är redo för nya seglingsäventyr. Är du?

Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 11 personer, i 6 komfortabla hytter. Det finns många fönster på båten som släpper in mycket ljus och erbjuder magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen är stilren och toppmodern. Du sover komfortabel på Silente – Dufour 56 Exclusive i sköna och bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är hela 17.15m lång och 5.05m bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om Silente – Dufour 56 Exclusive specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Silente. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
6
Year
2021
Length
17.15 m
Engine
110hp
Cockpit speakers
Yes
Dinghy
Yes
Electric winches
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Sprayhood
Yes
Chart plotter in cockpit
Yes
Electric toilet
Yes
Holding tank
Yes
Inverter
Yes
TV
Yes
Water maker
Yes
Cockpit cushion
Yes
Solar panel
Yes

Silente – Dufour 56 Exclusive

Punta Nuraghe

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }} {{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.