Norma (Refit 2022)Oceanis 41.1

Marina Gouvia

Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1 är en modern segelbåt tillverkad år 2017, men renoverad 2022 som gör den praktiskt sett ny.  Oceanis 41.1 är en destillation av prestanda till sjöss och intelligens ombord och erbjuder ett brett utrymme för anpassning. På ett perfekt balanserat chined-skrov finns det ingen motsvarighet i cockpit utrymme på någon annan båt av denna storlek

Oceanis sortiment fortsätter att stå fast vid sin önskan att erbjuda ett brett urval till krävande kunder. Att segla med Oceanis 41.1 är en upplevelse i särklass. Allt på denna segelbåt är redo för seglingsäventyret. Är du?

Du kan hyra denna magnifika båt i Grekland sommaren 2022, med Marina Gouvia som utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

 

Båten är lämpad att hyras för max 8 personer, fördelade i 3 hytter. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1 i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är 12.43m lång och 4.20m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det blåa havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Grekland. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens utrustning, så kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1. Eller något om båtens specifikationer och bekvämligheter. Även frågor som rör destionationslandet kan vi mer än gärna besvara.

Vill du däremot segla med besättning i Grekland, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Grekland.

Pris per period
Välj datum för att se priset