NEVERAElan GT6

NEVERA – Elan GT6 är tillverkad år 2022 och är storasystern till Elan 45/Elan 45.1 och en sportigare variant av Elan 50.1 med lite mer utrymme men endast tre hytter för det mindre sällskapet som vill ha mer utrymme ombord. För dig som vill segla mycket är detta en perfekt båt utrustad med kevlarsegel. Elan GT6 har 3 hytter och 6 bäddar, således perfekt för ett sällskap på sex personer. Båten har även 2 toaletter ombord. Båten är ljus och luftig, tack vare sin skrovform och igenkännbara däck sedan fönster. Båten är välutrustad med både AC och generator för högsta möjliga komfort för dig som söker detta. 

Salongen har en stor soffa som omger bordet helt utan att hindra vägen. Salongen har flyttats framåt för ett rymligt vardagsrum och ett större navigerings område. Utöver detta är bordet i sittbrunn nedfällbart vilket gör det lättare att röra sig under segling.

Elan är en båttillverkare från Slovenien som är väletablerade i branschen. De har lång erfarenhet av att bygga båtar som både seglar bra och erbjuder stor komfort. Du och ditt sällskap seglar med NEVERA – Elan 

Elan GT6 i Kroatien och utgår ifrån SCT Marina Trogir.

Pris per period
Välj datum för att se priset