NAMASTE OF BALIBali 5.4

Marina Kaštela

NAMASTE OF BALI – Bali 5.4 är en segelbåt tillverkad år 2019. Oavsett om du befinner dig i den enorma salongen, som ligger i linje med akterut och framåt cockpit. Eller om du befinner dig i den främre cockpiten som har direkt åtkomst från salongen. Eller om du använder den stora relaxavdelningen på flybridge, du kommer definitivt att känna nöjet och lyxen som bara stora segelbåtar kan erbjuda. Allt är förberett för ditt nästa seglingsäventyr.

Du och ditt sällskap kan segla med den i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

 

Segelbåten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 12 personer, då den har 6 hytter. Hytterna är stora och rymmliga, samt erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på båten är toppmodern. Du sover skönt på NAMASTE OF BALI – Bali 5.4 på bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är 16.8m lång och 8.74m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med NAMASTE OF BALI i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer kan du läsa längre ner på sidan eller på båt tillverkarens hemsida. Konceptet är gjord av Olivier Poncin, och Xavier Fay står för skepps arkitekturen. Båten är designad av det franska designföretaget Hervé Couedel. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra NAMASTE OF BALI – Bali 5.4.

Vill du däremot segla med besättning, vänligen läs mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Pris per period
Välj datum för att se priset