Tillbaka
Föregående
Nästa

Gringott – Dufour 530

Gringott – Dufour 530 är en modern segelbåt av det senaste slaget, tillverkad 2021, som erbjuder komfort och seglingsglädje. Det autentiska racer skrovet är utvecklat på grundval av Performance -serien och har designats med spänning i åtanke. Komfort är nyckeln vid segling, så det franska båtvarvet Dufour har kombinerat de stora Grand Large -funktionerna med ett öppet, säkert, fullt utrustat däck.

En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Hon erbjuder den perfekta balansen mellan styrglädje och förtöjningsnöje. Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 10 personer, som blir då fördelade på 5 hytter. Det finns många fönster på båten som släpper in mycket ljus och erbjuder magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på Gringott – Dufour 530 är toppmodern och du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är hela 16.35m lång och 4.99m bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan eller på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Gringott – Dufour 530. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Gringott – Dufour 530 - 360° Visning

Gringott – Dufour 530

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.