GacruxOceanis 51.1

Cala dei Sardi

Gacrux – Beneteau Oceanis 51.1 är tillverkad år 2019 har lite mer utrymme och bra seglingsprestanda. Båten är ljus och luftig, tack vare sin skrovform och igenkännbara däck sedan fönster. Båten är välutrustad med både AC och generator för högsta möjliga komfort för dig som söker detta. Beneteau Oceanis 51.1 har 5 hytter, med varsin toalett, och 10 bäddar. Båten har även en skepparhytt i det fall du vill boka med en skeppare. Således perfekt för ett sällskap på tio personer. Båten har även 3 toaletter ombord.

Salongen har en stor soffa som omger bordet helt utan att hindra vägen. Salongen har flyttats framåt för ett rymligt vardagsrum och ett större navigerings område. Utöver detta är bordet i sittbrunn nedfällbart vilket gör det lättare att röra sig under segling.
Beneteau är en båttillverkare från Frankrike som är väletablerade i branschen. De har lång erfarenhet av att bygga båtar som både seglar bra och erbjuder stor komfort. Du och ditt sällskap seglar i Grekland med Gacrux – Beneteau Oceanis 51.1 som är tillverkad år 2019 och utgår ifrån hamnen Cala dei Sardi, strax norr om Olbia flygplats.

Pris per period
Välj datum för att se priset