Tillbaka
Föregående
Nästa

FIND US – Lagoon 42

FIND US – Lagoon 42 är en välkänd katamaran, tillverkad år 2021 och är en av dem mest populära båtar i vårt utbud, eftersom den är bekväm och lätt att navigera. Båten är utrustad med bland annat AC och generatorn. Interiören erbjuder stora och väl belysta ytor, samt andra bekvämligheter som gör din seglingsresa bekväm och säker.

Du seglar med FIND US – Lagoon 42 i Kroatien och utgår ifrån TSC Marina Trogir.

Båten har 10 sovplatser fördelade på 3 hytter. Varje hytt har egen dusch och toalett. Samt mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Du sover bra på FIND US – Lagoon 42 då sängarna är bekväma och sköna. Man har även många möjligheter att ligga i solen på båtens däck. Denna vackra segelbåt är 12.80m lång och bred hela 7.70m.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet och hur underbart det skulle kunna vara att segla i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Du kan läsa mer om båtens specifikationer längre ner på sidan eller på båt tillverkarens hemsida. Skepps-arkitektur på Lagoon 42 är gjord av det välrenommerade fransk baserade företaget VPLP Design. Exteriören står den ökände designern Patrick le Quément för, som har tagit fram ett slående utseende. Företaget Nauta Design har utformat interiören på båten. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra FIND US eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
3
Year
2021
Length
12.94 m
People
10
Engine
2x27 hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Lazy jack
Yes
Coffee maker
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Refrigerator
Yes
Water maker
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

FIND US – Lagoon 42 - 360° Visning

FIND US – Lagoon 42

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.