Tillbaka
Föregående
Nästa

BRIGHTER STAR – Lagoon 46

BRIGHTER STAR – Lagoon 46 förstärker det grundläggande som har gjort varumärket till en hedonistisk och generös seglarreferens: frihet och djärvhet, mild livsstil och innovation. Så många övertygelser som uttrycks i en stil som Patrick le Quément har stärkt och harmoniserat genom varje ny födelse.

BRIGHTER STAR – Lagoon 46 är en ny och rymlig katamaran, tillverkad år 2021 som inger känslan av harmoni. Du kan uppleva denna harmonin när du seglar med Lagoon 46 i Kroatien sommaren 2022 och utgår ifrån SCT Marina Trogir.

Båten har 4 hytter med 2 sovplatser, samt 2 hytter med en sovplats. Således är den lämpad att hyra för sällskap på upp till 10 personer. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern. Du sover skönt på Lagoon 46 då sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 13.99m lång och bred hela 7.96m.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet och hur underbart det skulle kunna vara att segla med BRIGHTER STAR – Lagoon 46 i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer kan du läsa längre ner på sidan eller på båt tillverkarens hemsida. Exteriören står den ökände designern Patrick le Quément för och företaget Nauta Design har utformat interiören på båten. Skepps-arkitektur på Lagoon 46 är gjord av det välrenommerade fransk baserade företaget VPLP design. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra BRIGHTER STAR eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
6
Year
2021
Length
13.99 m
People
12
Engine
2x57 HP
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Generator
Yes
Radio-CD player
Yes
Outboard engine
Yes
Wi-Fi & Internet
Yes
Stand up paddle
Yes
Air condition
Yes
Ice maker
Yes
Refrigerator
Yes
Snorkeling equipment
Yes
Water maker
Yes
Teak cockpit
Yes

BRIGHTER STAR – Lagoon 46 - 360° Visning

BRIGHTER STAR – Lagoon 46

SCT Marina Trogir

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.