7 anledningar att välja seglingsresa framför vanlig charterresa

Står du inför valet att boka en seglingsresa eller vanlig charter? Här kan du läsa fördelar med att åka på seglingsresa med More Sailing.

1. Du besöker många platser

Varje dag seglar båten till en ny destination och nya upplevelser, ni får uppleva något för alla smaker. Segelbåten tar dig till platser du inte annars skulle se.

2. Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan aktiv semester och bara ligga och njuta i solen.

3. Du blir ompysslad av personal

Ombord har du en skeppare och en värdinna som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan. Det är inte många hotell som erbjuder det.

4. Du får lära dig nya saker

Tidigare erfarenhet av segling och båtliv spelar ingen som helst roll, personalen ombord sköter seglingen även om du mer än gärna får vara med och lära dig mera.

5. Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart, allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper all planering som kan krävas inför en resa samt dyra tillval eller överraskningar.

6. Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni andra härliga resenärer ombord. Vi har många solskenshistorier där personer träffat vänner för livet.

7. Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du aldrig kommer glömma. Detta är seglingsresor är för alla.

Boka din seglingsresa i Kroatien, Grekland eller Karibien här

 

Relaterade resor