Vill du jobba för More Sailing i sommar?

Vill du jobba för More Sailing i sommar?

More Sailing söker personal till våra seglingsresor i Kroatien. Vi söker sociala och serviceinriktade personer som brinner för segling och att leverera oförglömliga upplevelser för våra gäster. Vi söker skeppare och värdar till våra båtar i Kroatien under perioden juni till oktober.

Ombord på en båt är ni två personer som tillsammans delar på arbetet och tar hand om vår gäster. I arbetet seglar ni båten, lagar mat och guidar era gäster i Kroatiens vackra skärgård samt skapar en god stämning och gemenskap ombord.

Skeppare
Som skeppare har du huvudansvaret för båtens framförande, segling och säkerhet ombord. 
De krav vi ställer för att arbeta som skeppare hos oss är att du har mycket erfarenhet av segling och båtunderhåll. Du ska vara en social och trygg person som trivs med mycket ansvar. Det intyg som krävs för att framföra båten är ett Kroatiskt intyg som heter Skipper C, detta hjälper vi till att boka och planera in för dem som vill jobba för oss.

Värd
Som värd har du huvudansvaret för att laga och servera mat, matinköp och planering. De krav vi ställer för att arbeta som värd hos oss är mycket erfarenhet och ett stort intresse av matlagning och service. Du ska vara en social och trygg person som trivs med mycket ansvar och att få människor att må bra. Vi ser gärna att du jobbar som värd har förarbevis eller kustskepparintyg.

Utbildningsperiod
Innan vår seglingssäsong startar har vi en utbildning på plats i Kroatien för vår säsongspersonal. Där får du uppleva de platser vi besöker under en seglingsresa, lära känna båten och dina kollegor och mycket mer.

Om du har frågor eller vill söka någon av våra tjänster kontakta mig gärna. Ange vilken tjänst du söker och hur lång period du är intresserad av att jobba. Vi ser helst att du arbetar längre perioder, dvs 2-3 månader.

Med vänliga hälsningar,
Malin Stom
malin@www.moresailing.se
031-3096302

Ps. Ett trevligt och glatt personligt brev till ditt cv uppskattas!

Relaterade resor