Vi ser hoppfullt fram emot sommaren

Vi förstår att covid-19 orsakar mycket osäkerhet i dessa tider. Nu skall vi alla stanna hemma för ta vårt ansvar för att minska smittspridningen. Alla behöver hjälpas åt. Så småningom kommer det bli bättre. Lika viktigt som det är att vi alla hjälps åt nu, så behöver vi alla hålla humöret uppe för att se fram emot och våga drömma om framtiden.

UPPDATERING 4 MAJ 2020: Nu ombokar vi alla seglingsresor med avresa till och med 11 juli 2020.

UPPDATERING 18 MAJ 2020: Nu ombokar vi alla seglingsresor (för dig som vill) med avresa till och med 25 juli 2020.

_______________

Coronaviruset har ingen kunnat förutse och vi på More Sailing får självklart mycket frågor kring just detta. Vi får ursäkta om det därför tar lite extra tid för oss att svara – vi jobbar på så fort vi kan. För dig som har bokat seglingsresa med oss i sommar vill vi informera att våra seglingsresor för tillfället är tänkta att genomföras som planerat. Samtidigt så skall det vara roligt att åka på semester och därför erbjuder vi ombokning för de resenärer som har avresa fram till och med 25 juli. För ombokning av resor med senare avresedatum ber vi att få återkomma längre fram, för att se hur situationen utvecklar sig. Vill du trots detta avboka din resa nu så gäller resevillkoren, det vill säga att anmälningsavgiften återbetalas ej.

I det fall More Sailing blir återbetalningsskyldig enligt Paketreselagen på grund av UD’s avrådan om att resa, så kommer den återbetalningen hanteras när det är möjligt. I dagsläget är det tidigast inom tre till fem månader, på grund av våra leverantörer. More Sailing är ett stabilt bolag och tillsammans med våra ägare är övertygade om att vi finns kvar nästa år och därefter in i framtiden, oavsett vad som händer med resorna i år. En extra trygghet för er som resenärer är också att vi ställer resegarantier till Kammarkollegiet och försäkrar alla våra sålda resor hos ERV med så kallat konkursskydd. Så ni resenärer är säkra med både hängslen och livrem.

Med över 10 år i resebranschen har vi på More Sailing tagit oss genom motgångar tidigare och vi känner oss trygga med att vi skall göra det även denna gång. Som sagt så ombokar vi er gärna till annat datum (i år eller nästa år) och vi vill inte att ni avbokar er resa. Vi ser fram emot att leverera en fantastisk seglingsresa åt er och vill gärna få möjligheten att göra just det.

Kortfattat så är More Sailing’s inställning till situationen som uppstått; seglingsresan genomförs om det går, om inte så ombokar vi er gärna till annat datum – det skall vara roligt att åka på semester!

Ta hand om er!

Många varma hälsningar,

Alla vi på More Sailing

More 55

Relaterade resor