Konferens på segelbåt


Kombinera er kick off, teambuilding eller ledarskapskurs med en seglingsresa i Kroatien. Att segla i Kroatien är en oförglömlig upplevelse med vackra platser, fantastiskt vatten och ett behagligt klimat.

Segla tillsammans


Att kombinera segling med konferens är ett bra sätt för människor att lära känna varandra och att sammansvetsa en grupp. När ni både seglar och bor tillsammans ombord på båt handlar allt om samarbete och kommunikation.

Vi på More Sailing har lång erfarenhet av att arrangera seglingsresor och hjälper gärna ert företag eller förening att skräddarsy en härlig seglingsupplevelse efter era önskemål. Det har ingen betydelse hur stor eller liten grupp ni är. Vi kan erbjuda färdiga paket med både skeppare och värdinna som ordnar allt från segling till matlagning, vilket ger er mer tid för att umgås ombord.

Med kunnig och välutbildad personal ombord på våra båtar får ni möjlighet att upptäcka segling i Kroatien från dess bästa sida. Oavsett om ni har mycket eller lite erfarenhet av segling är det en upplevelse utöver det vanliga, de som är nyfikna på att lära sig mer får ett ypperligt tillfälle att göra det.

More Sailings entypsflotta av 10 stycken More 55 båtar från vårt båtvarv More Boats passar perfekt för några dagars konferens. More 55 är en snabb kappseglare som samtidigt är bekväm att bo ombord på. Ombord finns plats för tio gäster och två personal.

Varmt välkomna att kontakta oss för att få ett förslag som passar just er.

Pris: 6800kr per person

Prisexempel


    Tio personer ombord på More 55 med skeppare och värdinna från lördag till onsdag under maj eller oktober månad.
  • Frukost, lunch och dryck ombord på båten
  • Alla hamnavgifter och övriga avgifter
  • Sängkläder och handduk
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Turistskatt ingår för hela resan
  • Diesel — och gasolkostnader
  • Seglingskurs för nybörjare
  • Del i dubbelhytt på båten
Kontakta oss

Är du är intresserad av att veta mer? Fyll i dina uppgifter i formuläret här till höger så kontaktar vi dig.


031- 30 96 300

boka@moresailing.se

Skånegatan 35 412 52 Göteborg

More Sailing använder cookies för att du skall få en bättre upplevelse av vår hemsida. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Stäng
-->