Vi har under senaste veckan haft tekniska problem med våra kontaktformulär. Har du inte fått svar, vänligen kontakta oss igen.

Segla i Grekland med Dufour 530 – EN PLATS KVAR!

29 August 2021

Segla i Grekland i september

Om du vill ta sista chansen för sommaren 2021 och segla i Grekland, så har du fortfarande chansen att segla i Grekland med besättning under en vecka i år. Datum för avresa är 18:e september och för hemresan 25:e september. Eller så kan du redan nu börja planera din seglingsresa inför sommaren 2022, då vi öppnar seglingssäsongen fr.o.m. juni.

Våra seglingsresor i Grekland är väldigt populära och sommaren 2021 har alla våra Greklands turer hittills varit fullbokade. Anledningen till att våra gäster stortrivs är för att våra skeppare och värdar skämmer bort dem med utomstående mat och dryck, samt underbara vyer och badplatser under hela veckan. Vårt uppdrag är att skapa semesterminnen för livet, detta innebär att segla med More Sailing. 

Grek.jpeg

Som destination är Grekland en utav de mest eftertraktade i världen, då landet har en av Europas längsta kustlinjen och erbjuder segling som är svår att finna någon annanstans. Landet har en fascinerande historia, antika skatter och en av världens äldsta segling traditioner. Klimatet är det varma Mediteranska som i september innebär mellan 25 och 30 grader, med sol och summer breeze i håret, perfekt väder för segling.

Segla med More Sailing i Grekland

När du reser från Sverige, så tar du först flyg från någon av flygplatserna i Sverige till flygplatsen i Aten. Där blir du upphämtad för att åka till platsen där More Sailing seglingsresor i Grekland utgår ifrån, nämligen Alimos Marina. Alimos är en hamn som ligger utanför Aten i Saroniska bukten. I marinan väntar båten med skepparen och värden, samt välkomst mat och dryck av högsta kvalitet som genomsyrar servicen under hela resan.

I den Saroniska bukten är vyer helt magiska och hela området har väldigt rik historia med byar som är tusen år gamla och naturen som avger känslan att man befinner sig i ett paradis. Helt underbart för sol, bad och segling. Några av våra favoritplatser när vi seglar i Grekland är Perdika, Leonidio, Hydra och Poros. Samtliga byar har sin egna unika charm, lång historia, perfekta stränder för bad och mycket gästvänlig lokalbefolkning.


 

Fiskeby-i-Grekland.jpeg

När du seglar med More Sailing i Grekland får du besöka många platser när du solar, badar och är på seglingsäventyr. Du blir ompysslad av personalen, samt lära dig nya saker och lära känna nya människor. Vi ser till att allt är packat och klart utefter din önskemål, så att du kan skapa minnen för livet. Bra kombo för en oförglömlig semester, eller hur?

Detta ingår när du seglar i Grekland med More Sailing

  • Segla → Lördag-lördag med resdagar
  • Flyg → Flyg tur och retur från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm
  • Skeppare & värd → Svensk, välutbildad besättning
  • Del i dubbelhytt → Kojplats i dubbelhytt
  • Transfer → Transfer till och från båten
  • Mat → Frukost, lunch och dryck ombord på båten
  • Sängkläder → Sängkläder & handdukar
  • Alla omkostnader → Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

Dufour 530 – komfort är nyckeln

Dufour 530 är en levande återspegling av vårt omfattande kunnande inom båtar. Det autentiska racer skrovet är utvecklat på grundval av Performance -serien och har designats med spänning i åtanke. Komfort är nyckeln vid cruising så vi har kombinerat de stora Grand Large -funktionerna med ett öppet, säkert, fullt utrustat däck. Dufour 530 är en snabb att segla, tillverkad år 2020, som erbjuder en total seglingsupplevelse för dig och dina nära.

Båten har 6 hytter, med totalt 12 sovplatser. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern och du sover bekvämt på Dufour 530 eftersom sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är bland de större i vårt utbud och är 16.35m lång samt 4.99m bred. En imponerande skönhet att segla med!

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan eller på båt tillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar kring segling med Dufour 530. Vi hjälper till mer än gärna och uppfyller nästan alla önskemål.

Utöver Dufour 530, erbjuder vi givetvis seglingsturer på andra segling båtar som vi har i vår flotta. Bland de mest populära är Lagoon 42 och Excess 15. Valet av båtmodellen beror främst på hur stort är sällskapet som vill segla tillsammans, men oavsett båtmodellen garanterar vi på More Sailing alltid en oförglömlig seglingsupplevelse med utomstående all-inclusive service.

More Sailing klimatkompenserar din seglingsresa

Från 2019 klimatkompenserar More Sailing alla seglingsresor vi arrangerar till 110%. Det betyder att du som reser med oss bidrar mer positivt med klimatpositiva åtgärder än den negativa co2-påverkan som din seglingsresa har. Vi kompenserar även alla interna resor för personal och övrig påverkan bolaget har för att minst vara klimatneutrala.

Utsläpp av CO2 och den globala uppvärmningen är ett hot mot allt levande på vår planet. Att segla är miljövänligt men flygresan till segelbåten är inte miljövänlig. Flygresan står för 95% av den negativa klimatpåverkan som blir när du köper en seglingsresa. Genom att More Sailing investerar i olika klimatprojekt kompenserar vi de CO2-utsläpp som seglingsresan ger upphov till med 110%.

Vi anser inte att vi köper oss ett rent samvete genom klimatkompensation utan vi gör något konkret för att bromsa den globala uppvärmningen. Klimatkompensation av CO2 ingår i alla våra seglingsresor, det går inte att välja bort.

Dufour-530.png

Boka din seglingsresa i Grekland med More Sailing

Om du inte hittar det du söker efter eller om du har särskilda önskemål kan du alltid ta kontakt med oss och skicka en förfrågan. Vi är väldigt tillmötesgående och strävar alltid att uppfylla alla önskemål, inom rimlighetens ramar givetvis. 

På båten erbjuder vi service i världsklass, samt håller en bra stämning och finns där för våra gäster i alla lägen. Vårt fokus ligger alltid i att lära känna gästen och skapa en upplevelse enligt gästernas preferenser. Detta är formula som vi har bevisat fungera över och över igen, och som gör att vi kan segla i harmoni på alla våra seglingsresor. Vi på More Sailing ser fram emot att få erbjuda dig en oförglömlig seglingsupplevelse som skapar minnen för livet!

Segla-Grekland-solnedgang.jpeg