Recension: Singelsegling 27aug till 3sep

Förra veckan hade vi en så kallad singelseglings-båt ute med 10 resenärer som aldrig träffat varann tidigare. Läs här vad dom tyckte som sin resa! Alla recensioner är hämtade från vår Facebook-sida.

Beata Olah: Jag vet inte ens vart jag ska börja! Jag börjar med att tacka Patrik Axhall som har haft världens största tålamod med mig! Adam (våran skeppare) och Emelie (värdinna) som är två härliga människor, proffsiga, roliga och hjälpsamma! Emelie har verkligen fått en liten plats i mitt hjärta för alltid! Och så sedan mina 9 härliga medresenärer!!! Vilket fantastisk gäng!!! Ett minne för livet och den bästa resan jag har gjort! Karibien är nu bokad och jag längtar redan!!! Vet inte om jag någonsin kommer att kunna resa på något annat sett än detta..?! Måste även tilläggas att maten på båten vare HELT FANTASTISK!!! Stort tack till alla er på More Sailing!!!

Lillemor Karlsson: Jag är helt betagen!! Resan till Kroatien 27/8–3/9 överträffade alla mina förväntningar. Med två suveräna personer (Adam&Emelie) som värdpar på More55 o underbar stämning i gruppen blev resan en lisa för själen som ”smakar mer”. Bra organisation, kommunikation o kvalité – toppnotering helt enkelt !

Jinan Balbaki: Nyss hemkommen efter en oförglömlig och helt underbar resa med More Sailing som överträffade mina förväntningar. Åkte med More 55 tillsammans med ett härligt sällskap på 9 personer som aldrig hade träffats tidigare. Vi blev otroligt väl omhändertagna och bortskämda av skepparen Adam och värdinnan Emelie! Jag lärde mig en hel del om segling både i lugna och hårda vindar. Denna vecka gav minnen som räcker långt in under den mörka vintern. En vecka i världsklass! Tusen tack allihopa! Ses igen!

Relaterade resor