Omdömen och recensioner av More Sailing 2020

More Sailings omdömen 2020

Säsongen sommar 2020 blev inte som alla hade tänkt sig. Vi hade dock förmånen att få leverera resor till många nöjda kunder även detta märkliga år. Vi har fått in många omdömen från våra lyckliga gäster vilket glädjer oss extra i dessa tider. Nedan kan ni läsa hur det kan låta från Kroatien:

Recensioner på Facebook:

 

Se: https://www.facebook.com/pg/moresailing/reviews/ 

”Efter en fantastiskt härlig vecka i Kroatien slutet av september som började med solsken och slutade med hagel kan vi summera veckan och känna att segla i Kroatien är sagolikt, men det som gladde och förvånade oss mest var den fantastiska personalen, Minna och Morgan var helt outstanding.

Varje dag serverades vi, 10 glada gastar med olika seglingskunskaper i bagaget, fantastiska frukostar och luncher, helt klart *****. Däremellan bjöds det på fika i form av kaffe eller vin/öl med tilltugg. T o m en tårta bakades då jag fyllde år under veckan. Tack Minna 🤗

– Margareta Stjernfelt seglade med oss i Kroatien slutet av september 2020

Omdömen på Google:

”More Sailing levererade ett fulländat koncept under min segling i Kroatien sep2020. Lyhört och tillmötesgående värdpar som gjorde allt perfekt varje dag. Varierande mål och aktiviteter för dagen som passade oss alla. Varje dag många timmars fin segling, avkoppling och ren njutning!
Tack för en underbar resa!”

– AnnMari Rådmark Hallström seglade med More Sailing i Kroatien 2020
 

”Att segla med More Sailing i Kroatien är en av mina bättre semesterupplevelser. En särskild eloge till kaptenen och värdinnan som bidrog till den goda stämningen på båten.”

– Marie Kilhed seglade med More Sailing i Kroatien 2020

Följande recensioner går att läsa på reco.se:

Se: https://www.reco.se/more-sailing-goteborg

”Vi har haft en helt underbar vecka i Kroatien! har fått se fantastiska hamnar, ätit toppen-god mat, fått leka i vattnet 🙂 Tack Gustav och Felicia för att ni satte x-tra guldkant på resan!
Vi kommer absolut att komma tillbaka. Kan varmt rekommendera More Sailing”

– Petra H Seglade med More Sailing i Kroatien 2020

Relaterade resor