More Yachts via More Sailing

More Yachts är et ett ungt båtvarv, men människor som arbetar där har lång erfarenhet av att bygga grymma segelbåtar. Genom oss på More Sailing kan du hyra More Yachts båtar i världens bästa seglingsdestination Kroatien.

”Från de allra första dagarna av vårt företag har vi satt höga standarder för båtbyggare som är villiga att arbeta med oss. Idag består vårt team av exceptionellt begåvade och professionella människor som kan bygga segelbåtar av högsta kvalitet. Och viktigast av allt är att de förälskade i båtar och segling.”

More Sailing har 10 More Yachts båtar i sin flotta, där samtliga kan hyras för segling i Kroatien.

Vårt utbud av More Yachts segelbåtar i Kroatien

ATHENE - More 55
Athene – More 55
Årsmodell: 2017
Hytter: 5 (11 p)
MORE AMORE - More 55
More Amore - More 55
Årsmodell: 2017
Hytter: 5 (11 p)
MORE RELAX - More 55
More Relax - More 55
Årsmodell: 2017
Hytter: 5 (11 p)
Pixel – More 55
Årsmodell: 2015
Hytter: 5 (11 p)
MRS.ROBINSON - More 55
Mrs.robinson - More 55
Årsmodell: 2016
Hytter: 5 (11 p)
MORE GREY - More 55
More Grey - More 55
Årsmodell: 2016
Hytter: 5 (11 p)
SOLID WHITE - More 55
Solid White – More 55
Årsmodell: 2017
Hytter: 5 (11 p)
more 55 hyr båt kroatien
Lia Of Sweden - More 55
Årsmodell: 2016
Hytter: 5 (11 p)
MORE FUN - More 55
More Fun - More 55
Årsmodell: 2016
Hytter: 5 (11 p)
LADY NOR - More 55
Lady Nor - More 55
Årsmodell: 2016
Hytter: 5 (11 p)

Om More Yachts

INGA KOMPROMISSER I KVALITET, LYX, SÄKERHET

Teknologier som används för att bygga More segelbåtar valdes eftersom de tillåter användningen av mindre epoxibaserad vinylester för mer fasthet och låg vikt. Ram i rostfritt stål är också en annan kvalitet som är specifik för en More segelbåt. More har implementerat olika ytterligare smarta lösningar för enkel hantering och underhåll.

Ett rodersystem tillgängligt från däck, ankarvinsch och genuarullare tillgängligt genom skepparens hytt, lyftugn, enkel ingång till akterutrymmet, rymligt maskinrum, nivågivare för svart tank monterad utifrån, sjökokare av termoplast och många andra fantastiska lösningar för att enkelt leva ombord.

Båtens skrov och struktur är gjorda av högsta standard och bästa material. Ett optimalt hållfasthets-/viktförhållande uppnås genom att använda multiaxiala, enkelriktade E-glasfibrer och kolförstärkta innerfoder, längsgående sidor.

Skrov och däck är gjorda i vakuuminfunderad epoxibaserad vinylester med en enorm ram i rostfritt stål under golvet som stärker båten genom att ta alla laster från köl- och költrappad mast. 

GRP-ramar är laminerade och limmade, alla skott är laminerade till däck och skrov. Allt detta gör båten mycket styv och ger ett bra strukturmotstånd mot vridningar.

 

DESIGN
More designstudioteam under ledning av Maurizio Cossutti garanterar att alla deras båtar kommer att ha en hisnande och modern design som bara italienare kan skapa, tillsammans med oklanderlig känsla för båtar, segling och fart som Maurizio föddes med. Du kan inte lära dig det, du kan bara leva det. Hans och More’s passion för båtar, för segling, för att skapa något nytt och spännande förde de samman i ett uppdrag att skapa moderna, snabba och bekväma cruisingracers.

Tillsammans med ingenjörsteam under ledning av Mr. Leo Curin implementerar de på varje segelbåt som de bygger våra huvuddrifter:

  • Sportiv och lätt skrovdesign med lång vattenlinje
  • Stark och säker segelbåt
  • Enkel hantering vid segling
  • Komfort inuti båten
  • Modern inredning

”När vi började diskutera nya More yachts med More Yachts-teamet, vid slutet av middagen var Alessandro, min partner och jag både glada och rädda över tidschemat för den nya More 55. Mindre än 2 år senare är inte bara flera 55:or framgångsrika segling, men ny varv har etablerats och nya More 40 är under uppbyggnad, så inte bara de första förväntningarna nåddes utan överträffades.

En av anledningarna bakom denna framgång enligt min mening är att vi har haft få men extremt tydliga milstolpar i åtanke: huvuddimensioner, båtkaraktär, krav på inre layout, och naturligtvis vårt bästa för att förena prestationer plus lite extern italiensk design med behovet av lämpliga utrymmen och volymer för cruising och charter.

En annan viktig punkt är det strikta samarbetet med Pulse Yacht Design-team, ansvarigt för intern design, detaljerad ingenjörskonst och värdefull koppling till produktionen för att se vad vi har tänkt ut och sett på papper och datorskärmar, översatta i verkligheten.

Vi är stolta över resultaten, More 55 är en fantastisk seglingsmaskin, alla människor som har seglat både för cruising eller racing njöt verkligen av tiden med henne på vattnet, och är den bästa belöningen för hela lagets arbete, och nu otålig att se nya More 40 röra vid vattnet och segla i underbara kroatiska vatten.”

Maurizio Cossutti

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om att Hyra segelbåt

Alexander Johansson

Kontakta Alexander Jacobsson
031 – 30 96 306
boka@moresailing.se