Köp båt


Idén är enkel, du köper en segelbåt och använder den under din semester. Resten av veckorna under säsongen hyrs din segelbåt
ut och du får goda intäkter från uthyrningen.

Enkelt båtägande


Att köpa en båt och lägga den i charterverksamhet är en bra investering eftersom uthyrningen genererar god ersättning. Det är samtidigt ett bekvämt och enkelt båtägande där vår personal sköter allt underhåll av båten. Du njuter av din båt de veckor du använder den och behöver inte tänka på något annat.

More Sailings dotterbolag More Charter sköter all service och underhåll av din båt. Vår stora erfarenhet av underhåll, reparationer och service av båtar gör att du som båtägare kan vara säker på att din båt kommer att vara i utmärkt kondition och skick. More Charter är ett av Kroatiens främsta charterföretag för underhåll av charterbåtar och har varit verksamt i över 15 år. I flottan finns fler än 45 båtar med nöjda båtägare.

En bra investering


En investering i en charterbåt är ett enkelt och bekymmerslöst båtägande, samtidigt som det är en bra investering. För att dina hyresintäkter skall bli så bra som möjligt är det viktigt att du väljer en båt av god kvalité, med rätt utrustning, så att marknaden vill hyra din båt. Samtidigt skall båten passa dina önskemål och drömmar. Drömmer du om att segla runt jorden eller vill du köpa båt för att det är en bra investering?

Antalet båtar vi säljer per säsong är begränsat för att vi skall kunna hyra ut din båt med god beläggning vilket ger bra hyresintäkter.

Vi har öppnat båtvarv


I början av 2015 slog More Sailing och More Charter upp dörrarna till ett nytt båtvarv utanför Split i Kroatien, More Boats. Våra samlade erfarenheter från 15 år i charterbranschen gör att vi vet vad som gör en båt bättre.

More Boats bygger båtar av högsta kvalité, byggda för att seglas och inte ligga förtöjda vid bryggan. Våra konstruktörer och båtbyggare har tillsammans lång erfarenhet och stor kompetens av att bygga båtar som håller för tuffa tag.

Tack vare resurserna i vårt båtvarv kan vi ge din båt bättre service och underhåll än någon av konkurrenterna, oavsett vilken tillverkare eller modell din båt har. Läs mer om vårt båtvarv på www.moreboats.se

Vår första modell från vårt båtvarv More Boats är en bekväm kappseglare, som både seglar snabbt och är bekväm och trevlig inuti. More 55 är byggd på den senaste tekniken med vacuum laminerat skrov som gör båten både lättare och styvare.

 447 960 €

270 000 € / 360 000 €

234 000 € / 156 000 €

114 000 € / 126 000 €

6000 € per vecka

More Boats andra modell är More 40 som byggs med samma teknik och styva konstruktion som More 55. More 40 kommer att ha tre hytter och två toaletter ombord.

199 550 €

120 000 € / 160 000 €

119 730 € / 79 820 €

40 180 € / 40 270 €

2 500 € per vecka

Lagoon är världsledande inom att bygga cruising katamaraner och har byggt lyxiga katamaraner sedan 1984. Katamaraner är mycket eftertraktade hos charterkunder.

820 000 €

744 000 € / 992 000 €

492 000 € / 328 000 €

416 000 € / 500 000 €

13 000 € per vecka

Lagoon är världsledande inom att bygga cruising katamaraner och har byggt lyxiga katamaraner sedan 1984. Katamaraner är mycket eftertraktade hos charterkunder.

390 000 €

318 000 € / 424 000 €

234 000 € / 156 000 €

162 000 € / 190 000 €

8000€ per vecka

Kontakta oss

Är du är intresserad av att veta mer? Fyll i dina uppgifter i formuläret här till höger så kontaktar vi dig.


031- 30 96 300

boka@moresailing.se

Skånegatan 35 412 52 Göteborg

Dina hyresintäkter


Vi har en enkel intäktsmodell för ersättningen från uthyrningen. Den består av en garanterad miniminivå och en intäktsprognos för vad båten förväntas ge i avkastning. Det innebär att du alltid är garanterad en fast summa pengar varje år. De veckor som hyrs ut utöver den garanterade mininivån tillfaller dig som båtägare.

När vi gör en uthyrningskalkyl är siffrorna baserade på vår erfarenhet av de senaste 15 åren i verksamheten. Här på sidan hittar du flera exempel, kontakta oss gärna för att få en uppdaterad offert med uthyrningskalkyl. Vi har fler båtar till försäljning än de du ser här på hemsidan, och vi kan gärna ta fram en offert och uthyrningskalkyl på just din drömbåt.

Utöver intäkterna som du ser i kalkylerna, har du fria ägarveckor ombord på din båt. Som standard ingår tre veckor, varav en är under högsäsong och två under lågsäsong. Du kan ta ut veckorna ombord på din båt i Kroatien eller Karibien, eller byta dem mot veckor ombord på andra båtar i destinationer över hela världen.

Mer att läsa

Vi anger alltid priser som omfattar hela investeringen, alltså en båt färdig för uthyrning. All utrustning är inkluderad, även sjösättning och charterutrustning som porslin, bestick och sängkläder. Kontakta oss för en aktuell offert med uppdaterade priser och en uträkning av dina förväntade hyresintäkter.
Läs mer
Du får själv bestämma hur mycket du vill segla din båt, ju mindre du seglar själv desto mer uthyrning och avkastning får båten. Som standard är tre fria ägarveckor.
Läs mer
Båten har fullt försäkringsskydd som täcker alla typer av skador och även förlorad charterinkomst på grund av större skada som tar längre tid att reparera. Varje hyrestagare erlägger en deposition som är lika stor som självrisken för försäkringen, så om någon skada sker under uthyrning täcks det av självrisken.
Läs mer
Inför varje säsong tecknar du ett uthyrnings- och serviceavtal med oss och efter varje säsong har du möjligheten att avsluta samarbetet, annars löper det vidare automatiskt ett år i taget. Hos More Charter så binder du dig inte till något, våra båtägare stannar ändå på grund av vår goda service och uthyrning.
Läs mer
Efter 6-7 säsonger är det cirka 60-70% av nypriset, förutsatt att begagnatmarknaden för charterbåtar är den samma om 6-7 år som idag. Räknar man med 50% av nypriset i andrahandsvärde så blir man inte besviken.
Läs mer
Vi har samarbete med banker i Kroatien för leasing och lån till ditt båtköp. Kontakta oss gärna för mer information.
Läs mer
More Sailing använder cookies för att du skall få en bättre upplevelse av vår hemsida. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Stäng
-->