More Sailing


Vi på More Sailing brinner för att skapa oförglömliga seglingsupplevelser och semesterminnen. Kontoret har vi i Göteborg, besök oss gärna där,
på nätet eller ring. Vi ser fram emot att hjälpa er.

Vi som jobbar på More Sailing


Vi som jobbar året runt på MoreSailing är Malin, Einar, Patrik, Fredrik och Sebastian. Fredrik har det bästa jobbet, han är på plats på våra destinationer för det mesta. I vår resebyrå på Skånegatan 35 i Göteborg sitter Malin, Einar, Patrik och Sebastian. Vi hjälper dig gärna att planera din seglingssemester i Kroatien, Grekland eller Karibien, pratar drömmar om att segla över Atlanten eller att investera i en egen båt. Detta har vi gjort sen 2009 och är en av de främsta aktörerna i Sverige inom seglingsturism. Kom gärna och hälsa på oss.

Malin Stom
Grundare och VD malin@moresailing.se 031-30 96 302
Malin Stom
Patrik Axhall
Säljansvarig patrik@moresailing.se 031-30 96 303
Patrik Axhall
Fredrik Olsson
Produktionsansvarig fredrik@moresailing.se 031-30 96 304
Fredrik Olsson
Sebastian Pettersson
Ekonomiansvarig sebastian@moresailing.se 031-30 96 305
Sebastian Pettersson
Sebastian Pettersson
Platsansvarig i Kroatien gustav@moresailing.se
Gustav de Vries
Sebastian Pettersson
Platsansvarig i Grekland svensson@moresailing.se
Sebastian Svensson
Kontakta oss

Är du är intresserad av att veta mer? Fyll i dina uppgifter i formuläret här till höger så kontaktar vi dig.


031- 30 96 300

boka@moresailing.se

Skånegatan 35 412 52 Göteborg

Beställ katalogMore Sailing startades 2009 av oss, Malin Stom och Einar Halldin och det är vi som äger och leder företaget. Sedan starten har vi utökat både med eget charterbolag, More Charter och ett eget båtvarv, More Boats.

More Charter grundades 1999 och har över 40 båtar i sin flotta. Vi har återförsäljare, agenter och resebyråer som hyr ut våra båtar och säljer våra seglingsresor i hela världen. More Boats grundades 2015 då vi såg ett behov av prisvärda charterbåtar av högre kvalité. More Boats första modell More 55 är en bekväm och snabb segelbåt byggd för att tåla tuffa tag.

Vi som jobbar i More Sailing, More Charter och More Boats älskar resor, segling och turkosa små ankringsvikar. Vi brinner för det vi gör och vi älskar vårt jobb. Inga uppdrag, frågor eller förslag är för små eller för stora. Besök oss på internet, i resebyrån eller ring. Vi ser fram emot att höra från dig!


Med bästa hälsningar, Malin Stom och Einar Halldin med personal

Arbeta hos More Sailing


More Sailing söker alltid personal till våra olika destinationer, Kroatien och Grekland under sommaren, juni till oktober och Karibien under vintern, december till mars. För oss är det viktigt att du kan delta i våra utbildningsveckor och kan arbeta under längre perioder. Vill du söka någon av våra tjänster, kontakta oss på jobba@moresailing.se med CV, personligt brev och eventuella intyg, glöm inte att ange hur länge du är intresserad av att arbeta för oss och vilken destination.

Arbeta som skeppare


Av våra skeppare kräver vi förutom att du är en glad och social person att du har nödvändiga certifikat och intyg för att få framföra en segelbåt.

Självklart ska du ha goda seglingskunskaper och kännas trygg för gästerna ombord på båten. Att arbeta som skeppare hos More Sailing passar dig som trivs med att träffa nya människor, är serviceinriktad och tycker om segling och hav.

Arbeta som värd


Av våra värdar kräver vi förutom att du är en glad och social person att du är duktig på matlagning och att få människor att trivas.

Självklart ska du ha goda seglingskunskaper och kännas trygg för gästerna ombord på båten. Att arbeta som värdinna hos More Sailing passar dig som trivs med att träffa nya människor, är serviceinriktad och tycker om segling och hav.

Företaget


More Sailing har haft en stark tillväxt varje år från starten 2009, och vi är fortfarande i en expansiv fas. Verksamheten drivs sedan 2012 i ett aktiebolag, innan det så drevs verksamheten i ett handelsbolag. Här kan du ta del av More Sailing's samlade företagsinformation, bankkonton för betalningar, bokslut, nyckeltal med mera.

company More Sailing Seglingsresor AB
Org.nr: 559171-2038
VAT.nr: SE559171203801

Skånegatan 35
41252 Göteborg
Sweden
Fakturaadress:
More Sailing Seglingsresor AB
Skånegatan 35
412 52 Göteborg
Sweden
För betalningar i SEK
Bankgiro: 348-6032
Konto: 6696-242839118
Bank Handelsbanken, Göteborg
BIC/SWIFT: HANDSESS
IBAN: SE89 6000 0000 0002 4283 9118

Bokingar online:

Vid bokning online hanteras betalningar av vår sammarbetspartner Klarna.

Partners


More Sailing använder cookies för att du skall få en bättre upplevelse av vår hemsida. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Stäng
-->