Konferenssegling med företaget, teambuiling på riktigt - More Sailing

More Sailing gör er konferens till något utöver det vanliga

Konferens segling

Vi märkt hur sammansvetsad en grupp kan bli efter bara några dagar tillsammans ombord på en segelbåt. Att kunna kombinera konferens, segling och umgänge med kollegor är ett lyckat koncept som kommer mynna ut i något fantastiskt. När man till slut ska sammanfatta resan så brukar man alltid framföra den stärkta gemenskapen som en av de mest positiva intrycken under er konferenssegling med More Sailing.

Upplev konferenssegling med företaget

Under en konferens på segelbåt bor och lever ni ombord på båten tillsammans. På våra båtar får upp till tio gäster samt besättning plats och under tiden seglingen pågår bor ni bekvämt. Så snart som du kliver ombord på båten så sköts segling och matlagning av besättningen. Med besättning ombord så kan mer av er tid läggas på att umgås med varandra samt stärka era band med varandra. Redan efter en dag ombord på båten så kommer ni att känna hur gruppdynamiken stärks.

Under en konferenssegling blir ni serverade frukost och lunch ombord medan ni rör er mot dagens nästa ankringsvik eller marina. Det blir en aktiv konferens där ni får se och uppleva mycket, istället för att bara uppleva en konferenslokal. Dagen kan till en början inledas med konferens på fördäck samtidigt som båten lugnt tar sig framåt mot lunchen som avnjuts i en trevlig ankringsvik.

Olika former av seglingsaktiviteter

Efter ett lunchstopp och ett välförtjänt bad så kan konferensen bytas ut till seglingsaktiviteter i form av seglarskola eller kappsegling. Det är ofta en uppskattad aktivitet att kappsegla mot kollegorna på de andra båtarna. Senare kan du återigen ta en dopp i den underbara havet om du så önskar.

När solen börjar gå ner så är det dags att avsluta dagens konferens segling och ta oss till kvällens natthamn. Där får ni senare på kvällen besöka en trevlig restaurang där ni får uppleva god mat, avnjuta ett glas vin och sammanfatta dagens händelser. 

Professionell personal som tar hand om er under konferensen

Med kunnig personal ombord på båten får ni möjlighet att segla under er konferens utan bekymmer, More Sailing sköter allt åt er. Oavsett om ni har mycket eller lite erfarenhet av segling är det en upplevelse utöver det vanliga, de som är nyfikna på att lära sig mer om segling får under tiden tillfälle att göra just detta. 

Vi har hittills arrangerat konferenssegling för grupper från åtta till över hundra deltagare. Ingen team building eller arrangemang är idag för stort eller för litet för oss. Kontakta oss idag så skräddarsyr vi en segling just efter era önskemål.

Prisexempel: Tio personer ombord på More 55 med skeppare och värd från lördag till onsdag.
Från: 7 200kr per person exkl. flyg.

I en konferenssegling ingår följande:

Resa

Vi skräddarsyr resdagar

Flyg

Flyg tur och retur från Malmö, Göteborg eller Stockholm

Skeppare & värd

Svensk, välutbildad besättning

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt

Transfer

Transfer till och från flygplatsen

Mat

Frukost, lunch och dryck ombord på båten

Sängkläder

Sängkläder & handduk

Alla omkostnader

Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om konferenssegling

Patrik More Sailing

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se

x