Seglingsresa på katamaran i Kroatien

Under 10 års tid har vi arrangerat seglingsresor på ”vanliga” segelbåtar i Kroatien och på speciella förfrågningar från större sällskap har vi även tagit in katamaraner. Nytt för 2020 är att vi kommer segla katamaran hela säsongen i Kroatien och du kan boka platser själv eller i sällskap precis som på våra vanliga seglingsresor.

Segla Lagoon 42 i Kroatien
Lagoon 42, katamaranen vi använder på våra seglingsresor

Båten vi kommer segla är vår Lagoon 42 som kommer vara helt ny för säsongen 2020. Lagoon 42 är fantastiskt trevlig båt då den har så stora ytor, hytterna är rymliga och varje hytt är försedd med egen toalett/badrum. Det är också stora sociala ytor både inne i salongen, ute i sittbrunnen och dessutom ett stort nät framme i fören på båten för den som vill sola och ha det gott. Eftersom båten är så bred och går på två skrov så lutar den inte när vi seglar, detta gör att den även är perfekt för den som har lätt att bli sjösjuk.

Segla katamaran i Kroatien
En av sovplatserna för våra gäster på Lagoon 42

Resorna på Lagoon 42:an kommer gå till på exakt samma sätt som våra ordinarie resor, ni fyller upp så många platser ni kan och vi fyller båten med andra glada gäster. Är ni ett sällskap på 8 personer så kan ni boka en hel båt för er själva. I resan ingår flyg ToR, transfer till och från marinan, alla båtkostnader (båthyra, hamnavgifter, bränsle/gasol, turistskatt, städning osv.), svensk skeppare och värd, frukost, lunch och dryck (öl, vin, läsk och vatten) på båten. Kort sagt ingår allting utan middag som man äter på restauranger som vår personal rekommenderar i varje hamn ni besöker. Vi ser alltså till att förmedla en komplett upplevelse, inte bara en båt som går från A till B.

Sittbrunnen på Lagoon 42
Sitter och har det skönt vid matplatsen på Lagoon 42 (Större matbord på vår båt).

Vill du segla katamaran i Kroatien? Klicka här för se lediga datum och boka din plats redan idag.

Relaterade resor