Hyr segelbåt i Kroatien, Grekland, Italien, Karibien, bäst pris - More Sailing

Hyr segelbåt enkelt och smidigt med More Sailing

Hyr segelbåt

Om du eventuellt önskar att segla själv utan besättning erbjuder vi många olika båtar att hyra. Vi erbjuder en fantastiskt upplevelse att för en vecka eller två byta de svenska farvattnen mot en varmare, soligare destination. Segla mellan turkosa vikar, bada från båten och besök platser som endast går att nå med båt.

Hyr segelbåt idag och upplev en riktig semester

More Sailing erbjuder båtar att hyra över hela jordklotet. Under tiden som du fundrar över vilken seglingsbåt passar just dina premisser, så kan du alltid ta kontakt med oss om du har några andra funderingar. Vi har hittils förmedlat och hyrt ut seglingsbåtar under mer än ett decennium och kan stoltsera idag med en service av högsta klass.

Till en början så erbjöd vi seglingsresor till ett avgränsat geografiskt område men så småningom så har vi under tiden senare expanderat till Kroatien, Grekland, Italien och äntligen även Karibien. 

Just i Karibien så seglar man idag under den svenska vintern, från december till april, då har du de bästa seglingsförhållanderna med härlig temperatur och goda vindar. Så småningom så får du även chansen att uppleva exotiska arter så som delfiner och pelikaner, som mer än gärna knycker din macka framför näsan på dig.

Italien, Grekland och Kroatien har idag de bästa förhållandena för segling mellan april och oktober, alltså under sommarhalvåret. Kroatien passar bra för dig som vädermässigt vill ha en lugnare segling, oftast är vindarna mildare. Grekland och Italien har eventuellt lite mer hårdare vindar och passar mer äventyrslystna individer.

För att få hyra båt idag och segla själv krävs det att en person ombord innehar Förarbevis för båtar under 12 meter och Kustskepparintyg för båtar över 12 meter, förutom detta krävs även ett SRC-intyg (VHF).

Slutligen, så snart du bordar en båt från More Sailing så kommer du att finna ren och skör glädje blandat med avkoppling, njutning och samhörighet. Så snart som du hyr en båt från More Sailing så kan du under tiden börja fantisera om resan medan vi sköter allt det praktiska…

Hyr segelbåt idag och upplev några av våra härliga destinationer…

Hyr Segelbåt i Den Populära Kroatien

Äntligen så har du möjligheten att uppleva segling i Kroatien. När du idag hyr segelbåt genom More Sailing så kommer du att få en oförglömlig upplevelse som omedelbart skänker glädje och njutning på en och samma gång. Den långa, vackra kusten, klart vatten och det härliga klimatet har gjort Kroatien idag känt som ett seglingsparadis.

I Kroatien förmedlar vi idag båtar i Splitregionen, området där Split ligger kallas för Dalmatien. Från Split så har du eventuellt möjlighet att segla norr- eller söderut längs kusten. Väljer du till en början att segla norrut så finns under tiden du seglar flera vackra sevärdheter att beskåda.

Du kan uppleva dessa medan du avnjuter ett glas vin, läser en bok eller styr rodret. Du får bland annat beskåda nationalparken Krka och den vackra ögruppen Kornati med många fina ankringsvikar. Väljer du så småningom att segla söderut så finner du populära öar som Hvar, Vis, Brac och Korcula.

Upplev Segling i Grekland

Idag är Grekland ett väldigt populärt seglingsresmål, speciellt för dig som så småningom önskar upptäcka de vackra öarna i skärgården. Landet är omgivet av både det Egeiska havet och det Joniska havet. Vi förmedlar båtar från Lefkas där du til en början kan segla i det Joniska havet. Om du istället eventuellt väljer Aten som startpunkt så får du under tiden möjligheten att segla i det Egeiska havet.

Med utgångspunkt från Aten så når du slutligen de Saroniska öarna samt öarna som tillhör Kykladerna. Väljer du eventuellt istället att starta från Lefkas så når du så småningom de Joniska öarna på Greklands västra kust. I det Joniska havet är vindarna mildare.

Dock så är varierar vädret bland de Saroniska öarna och bland Kykladerna är det oftare starka vindar. Under tiden du seglar så har du möjligheten att avnjuta ett glas vin, läsa en bok eller eventuellt styra rodret. Så, vad väntar du på? Hyr segelbåt idag och upplev en resa du aldrig kommer ångra!

Upptäck Italiens dolda skatter

När du idag utgår från Sardinien kan du under tiden segla både i Italien samt över till Frankrike och eventuellt ön Korsika. I La Maddalena skärgården finns idag några av de mest spektakulära stränderna i Italien och några av de finaste badvatten.

Det går bara att utforska dessa gömda paradis med båt. Under en veckas segling med segelbåt kommer du äntligen att få uppleva det bästa Sardinien och Korsika har att erbjuda. Vindarna är behagliga och maten på de små restaurangerna är fantastik.

Under tiden vi seglar så kan du äntligen koppla av helt genom att läsa en bok, avnjuta din favorit drycka eller eventuellt prova att styra rodret. Till en början så kommer du kanske finna det svårt men så småningom så kommer du att älska det så snart som du upptäcker hur fröjdsamt det är.

Hyr segelbåt i Karibien och upplev paradiset

Karibien är ett riktigt seglingsparadis med många härliga resmål att upptäcka och besöka. Om du eventuellt önskar att upptäcka Karibien på egen hand har More Sailing flera olika segelbåtar att erbjuda för uthyrning både från St. Lucia och Martinique.

Idag så är den enklaste vägen till Karibien från Europa via London till St. Lucia eller från Paris till Martinique. Man kan eventuellt även flyga från Amsterdam till den holländska kolonin, Curaçao. Dock så måste man på egen bevåg så småningom ta sig slutligen till  våra utgångspunkter som är St. Lucia eller Martinique. 

Väder och vind är idag konstant i Karibien, det blåser nästan alltid från samma riktning och temperaturen skiljer sig inte nämnvärt från dag till dag. Vindstyrkorna ligger sällan under 7 m/s och kan nå upp till 17 m/s, perfekt för segling.

Hyr segelbåt idag genom att kontakta oss!

Patrik More Sailing

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
patrik@moresailing.se

x