Hyr segelbåt i Kroatien, Grekland, Italien, Karibien, bäst pris - More Sailing

Hyr segelbåt enkelt och smidigt med More Sailing

Hyr segelbåt

Om du önskar att segla själv utan besättning erbjuder vi många olika båtar att hyra. Vi erbjuder en fantastisk upplevelse att för en vecka eller två byta de svenska farvattnen mot en varmare, soligare destination. Segla mellan turkosa vikar, bada från båten och besök platser som endast går att nå med båt.

Just i Karibien så seglar man idag under den svenska vintern, från december till april, då har du de bästa seglingsförhållandena med härlig temperatur och goda vindar. Italien, Grekland och Kroatien har idag de bästa förhållandena för segling mellan april och oktober, alltså under sommarhalvåret.

Kroatien passar bra för dig som vädermässigt vill ha en lugnare segling, oftast är vindarna mildare. Grekland och Italien har eventuellt lite mer vindar och färre marinor. För att få hyra båt idag och segla själv krävs det att en person ombord innehar Förarbevis för båtar under 12 meter och Kustskepparintyg för båtar över 12 meter, förutom detta krävs även ett SRC-intyg (VHF).

Hyr segelbåt i Kroatien

Äntligen så har du möjligheten att uppleva segling i Kroatien. När du idag hyr segelbåt genom More Sailing så kommer du att få en oförglömlig upplevelse som omedelbart skänker glädje och njutning på en och samma gång. Den långa, vackra kusten, klart vatten och det härliga klimatet har gjort Kroatien idag känt som ett seglingsparadis.

I Kroatien förmedlar vi idag båtar i Splitregionen, området där Split ligger kallas för Dalmatien. Från Split så har du eventuellt möjlighet att segla norr- eller söderut längs kusten. Väljer du till en början att segla norrut så finns under tiden du seglar flera vackra sevärdheter att beskåda.

Du kan uppleva dessa medan du avnjuter ett glas vin, läser en bok eller styr rodret. Du får bland annat beskåda nationalparken Krka och den vackra ögruppen Kornati med många fina ankringsvikar. Väljer du så småningom att segla söderut så finner du populära öar som Hvar, Vis, Brac och Korcula.

Hyr segelbåt i Grekland

Idag är Grekland ett väldigt populärt seglingsresmål, speciellt för dig som så småningom önskar upptäcka de vackra öarna i skärgården. Landet är omgivet av både det Egeiska havet och det Joniska havet. Vi förmedlar båtar från Lefkas där du til en början kan segla i det Joniska havet. Om du istället eventuellt väljer Aten som startpunkt så får du under tiden möjligheten att segla i det Egeiska havet.

Med utgångspunkt från Aten så når du slutligen de Saroniska öarna samt öarna som tillhör Kykladerna. Väljer du eventuellt istället att starta från Lefkas så når du så småningom de Joniska öarna på Greklands västra kust. I det Joniska havet är vindarna mildare.

Dock så är varierar vädret bland de Saroniska öarna och bland Kykladerna är det oftare starka vindar. Under tiden du seglar så har du möjligheten att avnjuta ett glas vin, läsa en bok eller eventuellt styra rodret. Så, vad väntar du på? Hyr segelbåt idag och upplev en resa du aldrig kommer ångra!

Hyr segelbåt i Italien

När du idag utgår från Sardinien kan du under tiden segla både i Italien samt över till Frankrike och eventuellt ön Korsika. I La Maddalena skärgården finns idag några av de mest spektakulära stränderna i Italien och några av de finaste badvatten.

Det går bara att utforska dessa gömda paradis med båt. Under en veckas segling med segelbåt kommer du äntligen att få uppleva det bästa Sardinien och Korsika har att erbjuda. Vindarna är behagliga och maten på de små restaurangerna är fantastisk.

Hyr segelbåt i Karibien

Karibien är ett riktigt seglingsparadis med många härliga resmål att upptäcka och besöka. Om du eventuellt önskar att upptäcka Karibien på egen hand har More Sailing flera olika segelbåtar att erbjuda för uthyrning både från St. Lucia och Martinique.

Idag så är den enklaste vägen till Karibien från Europa via London till St. Lucia eller från Paris till Martinique. Väder och vind är idag konstant i Karibien, det blåser nästan alltid från samma riktning och temperaturen skiljer sig inte nämnvärt från dag till dag. Vindstyrkorna ligger sällan under 7 m/s och kan nå upp till 17 m/s, perfekt för segling.

Kontakta oss för att hyra segelbåt:

Patrik More Sailing

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se

x